Kuva: Fotolia

Rehtori kielsi oppilaiden vanhempia tulemasta kouluun - onko sääntö sinusta järjetön?

18.08.2016 17:45 - Senni Loikala

Koulu oli sitä mieltä, ettei vanhempien ole sopivaa "pelastaa lapsiaan pälkähästä."

"Jos olet tuomassa poikasi unohtunutta lounasta, unohtuneita kirjoja, kotiläksyjä, tarvikkeita tai muuta vastavaa, ole hyvä ja käänny kannoiltasi ja poistu rakennuksesta. Poikasi tulee oppimaan ongelmanratkaisua poissaolostasi."

Kyseinen ohjeistus oli kiinnitetty amerikkalaisen poikakoulun pääoveen. Se oli osoitettu opiskelijoiden vanhemmille, jotka olivat tuomassa lapsilleen näiden kotiin unohtamiaan tarvikkeita.

Poikakoulu on itse jakanut kuvan kieltokyltistä Facebook-sivullaan. "Tervetuloa katoliseen kouluumme. Me opetamme lukemaan, kirjoittamaan, laskemaan ja ratkaisemaan ongelmia", päivityksen yhteydessä lukee.

Päivityksestä on tullut viikossa suuri nettihitti. Torstaihin mennessä se on rohmunnut lähemmäs 70 000 tykkäystä, noin 116 000 jakoa ja tuhansia kommentteja. Samalla se on kuitenkin jakanut ihmisten mielipiteitä siitä, onko vanhempien kieltäminen tuomasta lapsilleen unohtuneita tavaroita sopivaa. Osan mielestä lapsia ei tulisi rangaista huonomuistisuudesta, kun taas toisten mielestä täsmällisyys tärkeiden asioiden muistamisessa on tärkeää.

Pääset katsomaan kuvan koulun ovessa olevasta kieltolapusta tästä.

Lue myös: Kouluruoat, jotka kaikki muistavat aina ja ikuisesti

Lue myös: Tarrakirjat, Tamagotchit ja videokasetit - 25 asiaa, joista nykynuorilla ei ole hajuakaan

Kilpailut

Uusimmat