Kuva: Facebook

Pomo piti naisen huivia "epäammattimaisena" - naisen mielikuvituksellinen reaktio leviää netissä

25.07.2016 16:45 - Iiro Myllymäki

Nainen noudattaa työpaikkansa pukeutumiskoodia, mutta ei ihan niin kuin olettaisi.

Töihin pukeutumisessa täytyy käyttää harkintaa. Eräs nainen ei kuitenkaan uskonut, että olisi tehnyt virhearvion peittäessään hiuksensa huivilla tai pitäessään hiuksiaan poninhännällä. Yhdysvaltalaisen June J. Rivasin pomo kuitenkin leimasi edellä mainitut tyylit ”epäammattimaisiksi”, mistä Rivas kertoo Facebook-päivityksessään.

Nainen kirjoittaa, että varsinaista pukeutumiskoodia ei työpaikalle ollut ennen hänen huivinkäyttöään. Riitti, että oli siististi pukeutunut. Nyt pomo on asettanut pukeutumiskoodin, joka kieltää muun muassa hatut, sandaalit, rintamuksen näyttämisen ja ”kulttuurisidonnaiset päähuivit”. Rivas on nostanut syytteen häirinnästä pukeutumissääntöjen takia. Hänen reaktionsa ei kuitenkaan jäänyt tähän.

Rivas on jo useampana päivänä tullut töihin cosplay-asuihin pukeutuneena, eli naamioituen mitä moninaisimmiksi scifi- ja fantasiahahmoiksi. Hän on pitänyt huolta siitä, että mielikuvitukselliset asut kuitenkin noudattelevat työpaikan pukeutumissääntöjä.

Nainen on liittänyt Facebook-päivitykseensä kuvat 19:stä cosplay-työasustaan ja koko tapahtumaketjun käynnistäneestä normilookistaan. Rivasin päivitystä on jaettu Facebookissa jo noin 20 000 kertaa, ja kommenttikentässä naisen vetoa kehutaan lukuisin ylisanoin. Katso alta naisen päivitys ja hänen siihen liittämänsä kuvat:

Lue myös: Naisen maidot varastettiin taukohuoneen jääkaapista - antoi varkaalle nerokkaan opetuksen

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat