Vaikea kuva-arvoitus sekoitti internetin parissa päivässä - ratkaisetko sinä sen?

11.07.2016 10:09 - Senni Loikala

Kuva-arvoituksessa tulee löytää älypuhelin itämaisen maton päältä, mikä on ollut monista kinkkinen tehtävä, koska puhelimen kuorien kuviointi uppoaa mattoon lähes täydellisesti.

Nettikansa innostui tavallista haastavammasta kuva-arvoituksesta viikonlopun aikana. Kyseessä on kuva itämaisesta matosta, jossa on kukkakuvioita. Maton päällä on älypuhelin, jonka kuorien kuviointi uppoutuu maton kuviointiin. Sen vuoksi puhelinta on vaikea huomata maton päältä.

Filippiineillä asuva Jeya May Cruz julkaisi kuva-arvoituksen Facebook-tilillään reilu viikko sitten. Tällä hetkellä päivityksellä on yli 18 000 jakoa ja 139 000 tykkäystä. Se on myös noussut otsikoihin ympäri maailman. 

Bongaatko sinä älypuhelimen maton päältä? Katso kuva-arvoitus alta.

Oikea vastaus

Monet ovat turhautuneet arvoistusta ratkaistessaan aivan tosissaan. Osa kommentoijista on sitä mieltä, ettei matolla todellakaan ole kännykkää. Lukemattomat ovat merkinneet kuvan alle ystäviään ja pyytäneet heiltä apua puhelimen bongaamiseen. 

Kun vastauksen lopulta keksii tai saa kuulla, tuntuu siltä, kuin puhelin olisi todellakin pitänyt löytää ja erottaa itse. 

Puhelin sijaitsee pöydän oikeanpuoleisen jalan oikealla puolella. Musta kuori on aavistuksen verran paksumpi, kuin maton tumma raita. Lisäksi tarkkasilmäiset voivat erottaa puhelimen kameranlinssin, jota varten kukkakuvioidussa kuoressa on luonnollisesti jätetty pieni reikä. 

Lue myös: Yksi kuvan viidestätoista pallosta on täysikuu, loput kinkkusiivuja - erotatko kuun?

Kilpailut

Uusimmat