Kuva: Instagram

Regina, 9, ryhtyi häävalokuvaajaksi - otokset liikuttavat kyyneliin

22.06.2016 10:15 - Pauliina Jokinen

Skotlantilainen Regina Wyllie kuvasi ensimmäiset häänsä keväällä.

Yhdeksänvuotias Regina Wyllie kiinnostui valokuvaamisesta kolmivuotiaana. Reginan valokuvaajaisä Kevin Wyllie luovutti kameransa tyttärensä käyttöön ja auttoi tytärtään käyttämään laitetta.

- Hän poimi kameran kolmivuotiaana, kun hän oli mukanani pyöräkilpailuissa, joita olin kuvaamassa, isä-Levin kertoi Huffington Post -lehdelle.

- Sen jälkeen hän kävi usein hakemassa kameran laukustani ja kyseli, miten ne toimivat. Hänen taitonsa kehittyivät ja olin tarkka, etten koskaan pakottanut häntä, vaan annoin hänen itse kysellä kysymyksiä, isä jatkoi.

Kuvat liikuttivat

Intohimo muuttui työksi, kun yhdeksänvuotias Regina pyydettiin kuvaamaan perhetuttujen häät huhtikuussa. Pariskunta oli nähnyt Reginan töitä aiemminkin ja he halusivat hänet hääkuvaajakseen.

- Minä nautin häissä kuvaamisesta. Minun piti työskennellä aikamoisella vauhdilla, mikä oli haastavaa, Regina kuvaili.

Valokuvat tekivät vaikutuksen hääpariin.

- He olivat ilahtuneita. He kertoivat, että erityisesti Reginan ottamat kuvat heidän lapsistaan saivat heidät liikuttumaan, Kevin-isä kertoi.

Harrastuksesta ammatiksi

Nyt myös useat muut parit ovat pyytäneet Reginaa kuvaamaan juhliaan. Seuraavan kerran hän toimii hääkuvaajana heinäkuussa.

- Olen aina ajatellut, että valokuvaaminen voisi olla harrastukseni. Haluaisin olla muotisuunnittelija, mutta olen myös alkanut harkita, että minusta tulisi ammattikuvaaja kuten isästäni, Regina mietti.

Muutama päivä sitten Regina julkaisi kuvan, jossa hän oli päässyt kuvaamaan rokkilegenda Rod Stewartia.

Lue myös: Liikutusvaroitus! Miehen teksti lopetetulle koiralleen summaa, miten rakkaita lemmikit ovat

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat