Kuva: Shutterstock

Öljyä hauiksiinsa ruiskuttanut mies on vakavasti sairas - "Tämä voi olla tässä"

21.03.2018 18:15 - Katariina Auvinen

Kirill Tesreshin nousi julkisuuteen, kun hän hankki itselleen massiiviset hauikset tekemänsä öljyseoksen avulla.

Viime joulukuussa julkisuuteen levisivät kuvat venäläisestä Kirill Tereshinistä, 21, joka oli kehittänyt itselleen valtavat hauikset ruiskuttamalla tekemäänsä öljyseosta lihaksiinsa. Lääkärit varoittivat tuolloin, että miehen molemmat käsivarret voidaan joutua amputoimaan. 

Tereshin vakuutti tuolloin, että hän on elämänsä kunnossa. Hän kertoi saaneensa korkean kuumeen ensimmäisten injektioiden jälkeen, mutta parantuneensa sen jälkeen. Nyt miehen onni on mahdollisesti kääntynyt.

Hän on kertonut LADbible-julkaisun mukaan olevansa todella kipeä. Mies kirjoitti sosiaaliseen mediaan, että hän sairastui vakavasti heti sen jälkeen, kun hän aloitti olkapäidensä treenaamisen. 

"Olen nyt maannut kaksi päivää sängyssä, enkä pysty liikkumaan. Toinen käsivarteni on turvonnut kaksinkertaiseksi. Koen vieläkin erittäin kovaa kipua ja äitini itkee vuokseni. En tiedä, mitä minun pitäisi tehdä. Ainut mahdollisuus on luottaa nyt henkeni jumalan käsiin. Tämä voi olla tässä."

Mies oli sekoittanut itse öljyseoksen käyttämällä muun muassa alkoholia ja oliiviöljyä. Lääkäreiden mukaan seoksen ruiskuttaminen aiheuttaa helposti paiseita ja tulehdusta. Tulehdus leviää helposti kehon muihin osiin. 

- Tämän miehen käsivarsissa on jo nähtävissä muuttuneita kudoksia. Öljy ja verisuonista purkautunut veri pakkaantuvat märkäpesäkkeiksi, joita ei voi poistaa, kertoo News outletin haastattelema lääkäri. 

Lue myös: Öljyä hauiksiinsa ruiskuttanut mies muutti ulkonäköön radikaalisti - katso

Lähde: LADbible

Kilpailut

Uusimmat