Ota pieni tauko ja tutustu netin suloisimpiin livelähetystä esittäviin eläinkameroihin

30.01.2015 09:09 -

Tutkimusten mukaan suloiset eläinvideot lievittävät stressiä ja parantavat työtehoa. Ota siis pieni tauko töistä ja tutustu johonkin netin lukuisista suoraa lähetystä eläimistä ympäri vuorokauden tarjoavista sivustoista. 

BuzzFeed-sivusto listasi netin parhaimmat eläinvideosivustoa, joista voi seurata eläinten elämää suorana lähetyksenä. Myös suomalaissivustot tarjoavat suoraa lähetystä eläinten touhuista. Esimerkiksi kalasääsken elämää Seilissä on voinut seurata livekameran välityksellä ja Korkeasaaren sivuilta on voinut tarkkailla mangusteja ja lumileopardeja. Leopardeja löytyy myös Tallinnan eläintarhan livelähetyksestä. Maailma on pullollaan livelähetyksiä eläimistä, joten suosittelemme livelähetysten seurannan annostelua. Muuten näiden parissa vierähtää helposti työpäivä jos toinenkin.  

Huomioi aikaero livelähetystä valittaessa. 

Los Angelesissa sijaitsevan kissahoitola välittää suoraa lähetystä telmivistä kissanpennuista. Hoitolaan mahtuu kerrallaan 150 kissanpentua, joten vipinää ja vilskettä riittää!

Kiinan Ya'anissa sijaitseva pandakeskus välittää suoraa lähetystä telmivistä pandapienokaisista. Voi hellanlettas! 

Vuohien elämää puolestaan voi seurata floridalaissivustolta. Kamera seuraa Molly- ja Joy-vuohien arkea.

Nämä eivät ole kovin pörröisiä, mutta siitä huolimatta melko lumoavia. Meduusojen menoa voi seurata Vancoverin Aquariumin livelähetyksestä. Toimii myös näytönsäästäjänä! Vai ovatko kenties pigviinit enemmän sinun heiniäsi? 

Merisaukkoja! Abby, Gidget, Kit ja Rosa asustelevat Monterey Bay Aquariumissa.

San Diegossa asustelevien sumatrantiikereiden puuhastelut tempaisevat mukaansa.

Manaattiterapiaa tarjoilee floridalainen Save the Manatee Club.

Mikään eläinvideolistaus ei tietenkään ole täydellinen ilman koiranpentuja. Marylandin Brookevillessa sijaitseva taho kouluttaa koiranpennuista terapiakoiria.

Eteläafrikkalaisia eläimiä voi seurata Africamin välityksellä. Lähetyksestä voi bongata elefantteja, seeproja ja paviaaneja.

Kuvat: Kuvakaappaus / livekamera

(Radio Nova, BuzzFeed)

Kilpailut

Uusimmat