Unohda jo SE kohukurssi! Näillä pääset alkuun itsenäisissä yksisarvishoito-opinnoissa

28.01.2015 16:08 - - Luettu 4 121 kertaa

Oletko tällä viikolla törmännyt kohu-uutiseen yksisarvishoidoista? Ahdistaako kohun ympärillä vellova keskustelu tai huuha... anteeksi, vaihtoehtohoidot ylipäätään? Netti on onneksi pullollaan myös vaihtoehtoisia yksisarvishoitoja, joiden avulla ahdistusta voi lääkitä! 

Maanantai-iltana YleX:n verkkosivuilla julkaistiin paljon keskustelua herättänyt artikkeli yksisarvishoidoista. Jutussa kerrotaan eräästä opinahjosta, joka tarjoaa alle tonnin maksavia yksisarvishoitajakoulutuksia. Kurssista kertova juttu herätti huomiota niin Twitterissä kuin markkinoinnin ja mainonnan alan suurimmassa julkaisussa M&M:ssä

– Valkoisen Liekin Voiman Yksisarvishoito on erittäin voimakas ja hellä energiahoito, jossa hoitaja kanavoi Yksisarvisten parantavaa, voimakasta, rakkaudellista ja korkeavärähteistä energiaa hoidettavaan, hänen korkeimmaksi parhaakseen, kerrotaan kursseja tarjoavan tahon nettisivuilla.

Samainen paikka tarjoaa myös enkelihoitajakoulutusta.  

Jos kuitenkin kukkaron nyörit eivät juuri tällä hetkellä anna myöten yksisarvishoidoille tai -kurssille, näillä pääset ainakin alkuun itsenäisissä yksisarvishoito-opinnoissa! 

Katso ensiksi 10 tuntia tätä videota, jolla pinkki pörröinen yksisarvinen tanssii sateenkaarella.

Osoita t-paidan avulla kaikille, ettet ole koskaan lakannut uskomasta.

Kuva: Zazzle.co.uk

Vielä paremmin viesti menee perille tämän onepiece-haalarin avulla!

Kuva: Aliexpress.com

Tämä svetari ehkä kuitenkin vie voiton kaikista.

Kuva: 1991inc.com

Nyt kun kaikille on selvää, että uskot yksisarvisiin, voit siirtyä kotioloihin. Leikkiessä hapsiais-henkisen Handicorn-sormilelun kanssa huolet unohtuvat! Huom., sateenkaari ei valitettavasti kuulu pakettiin mukaan.

Kuva: Mcphee.com

Oletko yksisarvinen?

Kuva: Mcphee.com

Onko kissasi myös yksisarvinen? Tätä hän rakastaa. Kuten kuvasta näkyy.

Kuva: Mcphee.com

Nyt kun perusasiat ovat hallussasi, voit kokeilla yksisarvisten energian kanavointia. Tunnetko löytäneesi yhteyden yksisarvisiin?

(Radio Nova)

Arvostele artikkeli

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat