Radionova.fi-käyttäjien suosikki Tähdet, tähdet -ohjelmaan oli Elastinen

21.01.2015 16:30 -

Viime kevään puhutuin ja katsotuin musiikkiohjelma Tähdet, tähdet alkaa maaliskuussa MTV3-kanavalla. Ennen uusien tähtien julkistusta Radio Nova kysyi verkkosivuillaan kuuntelijoiltaan, kenet he näkisivät mieluiten uuden Tähdet, tähdet -tuotantokauden voittajana. Osuivatko arvaukset oikeaan?

Ääniä tuli yli viisisataa, ja ne jakautuivat monelle eri artistille.

Ehdottomasti eniten ääniä, liki 10 prosenttia, sai Elastinen.

"Iloinen, positiivinen, säteilevä tähti, tarvittaessa monipuolinen tulkitsija", perusteli Outi valintaansa hymiöllä höystettynä.

"Sympaattinen ja iloinen", kehui Marjo.

"Positiivisuutta ei ikinä voi olla liikaa eikä hymyä", kommentoi Ilona.

Toiseksi eniten ääniä keräsi Antti Tuisku ja kolmanneksi ylsi Laura Voutilainen. Muita suosikkeja olivat Juha Tapio, Cheek, Jenni Vartiainen, Kaija Koo ja Robin.

Mielenkiintoista on myös se, että viime vuoden voittajaa Jari Sillanpäätä kaipaili uusintakierrokselle yli tusina vastaajaa.

Hajaääniä saivat nimet kuten Matti Nykänen, Tauski, Pate Mustajärvi, Paula Vesala, Suvi Teräsniska ja Samuli Edelmann.

Nightwishin Anetesta ei osattu haaveillakaan

Elastista ei valitettavasti tällä kaudella ohjelmassa nähdä, eikä Antti Tuiskuakaan. Laura Voutilainen sen sijaan nousee tulkitsemaan moninaisia musiikkigenrejä.

Tähdet, tähdet -ohjelman kakkoskauden yllättävin kilpailija on varmasti ruotsalainen, Nightwish-pestistään tuttu Anette Olzon. Ruotsalaista ei kukaan kuitenkaan osannut ehdottaa mukaan Novan äänestyksessä.

Uusista tammikuun 20. päivä julkistetuista tähtiehdokkaista sen sijaan Krista Siegfriedsiä ehdotti neljä, Jesse Kaikurantaa yksi, Arja Korisevaa kaksi, Laura Voutilaista 24 ja Jarkko Aholaa kahdeksan.

Muut ruudussa nähtävät kilpailijat ovat Roope Salminen, Mira Luoti, Jesse Kaikuranta, Arja Koriseva, Waltteri Torikka ja Markku Aro.

Lue lisää uusista kilpailijoista!

Äänestäjien kesken arvottiin Jari Sillanpään Rakkaudella merkitty mies -albumi, jonka postimies kiikuttaa Outille Kauttuaan. Onnea Outille ja kiitos kaikille äänestäneille!

Lisää aiheesta:

Uudet Tähdet, tähdet -kisaajat julkistettiin: Mukana Nightwish-Anette!

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat