Uudet Tähdet, tähdet -kisaajat julkistettiin: Mukana Nightwish-Anette!

20.01.2015 15:45 -

Viime kevään puhutuin ja katsotuin musiikkiohjelma Tähdet, tähdet alkaa 1.3. MTV3-kanavalla yllättävin nimin. Myös uusia musiikkityylejä kilpailijoiden tulkittavaksi on kolme: ysäripoppi, punk sekä ehdan sinivalkoinen suomimusiikki.

Uuden kauden tähdet ovat Krista Siegfrids, Roope Salminen, Mira Luoti, Jesse Kaikuranta, Arja Koriseva, Waltteri Torikka, Laura Voutilainen, Jarkko Ahola, Markku Aro ja Anette Olzon.

Suurimpiin yllättäjiin lukeutuu viimeksimainittu Olzon,  ruotsalainen laulajatar, joka nautti suomalaisten suurta ihailua ollessaan Nightwish-yhtyeen solistina vuosina 2007-2012.

Ennen supersuosiota nauttivan bändin keulakuvaksi siirtymistä Anette lauloi Alyson Avenue -nimisessä bändissä ja lauloi musikaalipääosan 21-vuotiaana Helsingborgissa.

Uusia haasteita

Toisella tuotantokaudellaan musiikkiviihdeshow Tähdet, tähdet lisää kierroksia. Tähtiartisteja on kaikkiaan kymmenen ja he kohtaavat elämänsä suurimman musiikillisen haasteen, kun he lähtevät tulkitsemaan kymmentä musiikkiteemaa.

Kauden ensimmäinen suora lähetys 1.3. avataan uudella teemalla, 90-luvun popilla. Toisen lähetyksen tyylilaji on niinikään tällä kaudella uusi - punk - ja kolmannessa jaksossa syvennytään teemaan Made in Finland eli pääosassa ovat suomenkieliset klassikkobiisit. Tämä tarjonnee ruotsalaiselle Olzonille lisähaastetta.

Artistit esittävät kustakin musiikkigenrestä oman versionsa apunaan Antti Lehtisen johtaman bändin huippumuusikot ja showtanssijat. Suorituksia analysoi kolmen hengen raati, jonka yksi jäsen on kyseisen viikon musiikkigenren ammattilainen.

Ohjelman juontaa Mikko Leppilampi ja tähtien esityksiä kommentoivassa raadissa istuvat vakiojäseninä median monitoiminainen Maria Veitola ja legendaarisen Tavastia-klubin isäntä Juhani Merimaa.

Tähdet, tähdet alkaa sunnuntaina 1.3. klo 19.15 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. 10 osaa, finaalilähetys 10.5. (Huom. 19.4. on vaali-ilta: Tähdet, tähdet ei ohjelmistossa)

Kuva: Nightwish, MTV

(MTV, Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat