Tammikuu on puolivälissä – onko uudenvuodenlupauksesi pitänyt?

14.01.2015 11:30 -

Kun jouluna nautiskelee punaviiniä ja ahtaa herkkuja naamaansa, tulee helposti luvattua terveellistä elämää tulevalle vuodelle. Miten sinun uudenvuodenlupauksesi ovat pitäneet? 

Joulukuussa ja kesä-heinäkuussa Alkon kassalla riittää töitä. Tammikuu on sen sijaan Alkon myyntitilastojen mukaan vuoden hiljaisin. Monet ovat lupautuneet pitämään tipatonta tammikuussa. Facebookista löytyy useampikin Tipaton tammikuu -tapahtuma, joihin moni on ilmoittautunut, mutta onko korkki pysynyt kiinni?

Facebookista löytyy tipattoman lisäksi myös monia muita haasteita ja lupauksia joihin voi sitoutua. Vegaanihaasteessa ei syödä tammikuussa lainkaan lihaa, Vähäsokerisessa tammikuussa jätetään sokeri ja Vuosi ilman uusia vaatteita -ryhmä haastaa olemaan ostamatta uusia vaatteita vuoteen. Oletko sinä lähtenyt johonkin haasteeseen mukaan ja miksi?

Teitkö vuodelle 2015 lupauksen jättää herkut, aloittaa kuntoilun, pitää kolme kuukautta tipatonta tai meditoida päivittäin? Ovatko lupauksesi rikkoutuneet jo kahden viikon aikana, vai oletko onnistunut pitämään lupauksestasi kiinni? Kommentoi alle. 

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova/Iida Korhonen) 

Kilpailut

Uusimmat