Kelly Clarkson julkaisi uuden pirteän poppikappaleen – kuuntele

12.01.2015 14:40 -

Historian menestynein Idol-voittaja Kelly Clarkson on julkaissut uuden kappaleen Heartbeat Song. Kyseessä on Grammy-voittajan ensimmäinen julkaisu tulevalta, seitsemänneltä studioalumilta.

Kuuntele kappale tästä:

Kelly valmistelee parhaillaan uutta materiaalia albumille. Laulaja on paljastanut aiemmin faneilleen, että hänen tuleva levynsä on poppia. Mukaan on haettu vaikutteita muun muassa countrysta, dance- ja r&b -musiikista.

 

Check out the cover for #HeartbeatSong and share at KellyClarkson.com to unlock a special teaser tomorrow! - Team KC

Zdjęcie zamieszczone przez użytkownika Kelly Clarkson (@kellyclarkson)Sty 8, 2015 at 1:29 PST

Clarksonin uutuusalbumin uskotaan ilmestyvän kesällä. Laulajan viimeisimmät julkaisut ovat vuoden 2011 menestyslevy Stronger ja sitä seurannut joulualbumi Wrapped in Red (2013). Kelly Clarkson julkaisi uransa ensimmäisen kokoelma-albumin vuonna 2012.



Kelly Clarkson nousi koko maailman tietoisuuteen vuonna 2002, voitettuaan historian ensimmäisen American Idol -kisan. Hänen albumejaan, sekä singlejä on myyty maailmanlaajuisesti reilusti yli 60 miljoonaa kappaletta. Kelly Clarksonin tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Moment Like This, The Trouble with Love Is, Since U Been Gone, Because of You, My Life Would Suck Without You, What Doesn't Kill You (Stronger) ja Dark Side.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat