Tiesitkö minkä näköisiä miehiä kuullaan Disneyn prinssien ääninä?

04.01.2015 14:57 -

Viihdesivusto Buzzfeed koosti kattavan artikkelin Disneyn piirrettyjen prinssien ja muiden mieshahmojen ääninäyttelijöistä. Muutamissa näyttelijöissä on hämmentävän paljon samaa kuin heidän esittämissään hahmoissa. 

Monilla ei ole hajuakaan, miltä Disney-hahmojen ääninäyttelijät todellisessa elämässä näyttävät. Buzzfeed-sivusto koosti näyttävän kollaasin prinssien ja muiden miespääosanäyttelijöiden hahmoista ja oikeista kasvoista. Listauksessa on hahmoja vuosikymmenten takaa tähän päivään.

Artikkelissa myös kerrotaan hauskoja faktoja hahmoihin ja näyttelijöihin liittyen. Esimerkiksi Kaunotar ja hirviö -piirretyssä hirviötä näyttelevä Robby Benson kuvitteli näyttelevänsä Broadwaylla ja että hirviö oli todellinen ihminen, eikä piirretty.

Tarzanin äänenä taas kuullaan myös Scandal-sarjassa presidentti Fitziä esittävä Tony Goldwyn. Muistitko muuten, että Pocahontas-piirretyn John Smithin äänenä kuullaan Mel Gibson? Leijonakuninkaassa aikuisen Simban äänenä taas kuullaan muun muassa Godzilla- ja Sähköputkimies-elokuvista tuttu Matthew Broderick.

Katso koko kuvagalleria Buzzfeedin sivuilta

Kuva: Kuvakaappauksia BuzzFeedin jutusta

(Buzzfeed, Radio Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat