Ananaksesta kauhuissaan olevasta Stellasta tuli nettihitti – lue koiran koskettava tarina

18.12.2014 18:01 -

Yli miljoona katselukertaa YouTubessa kerännyt video Stella-nimisestä pitbullista vetoaa jokaiseen koiranomistajaan. Jotkut koira pelkäävät kuollakseen kukkaruukkuja ja toiset peilejä, mutta Stella pelkää ananasta.

Jolene Creighton oli matkalla kauppaan ja ystävänsä luokse, kun näki resuisen ja laihan pitbullin ojassa. Pelokas koira kuitenkin heilutti häntäänsä ja Jolene päätti ottaa sen luokseen. Stellaksi nimetty koira pelkäsi aluksi kaikkea peileistä uuniin, mutta oppi pikku hiljaa asumaan kadun sijasta talossa.

Jolene kertoo eräänä päivänä tulleensa kotiin ruokakaupasta ja oli purkamassa ostoksiaan, kun Stella alkoi haukkua ananakselle. Yleensä Stellan emäntä saa koiransa luottamaan asioihin kärsivällisellä totuttelemisella. Ananaksen kanssa sama ei kuitenkaan toiminut.

– Ananas näytti olevan silkkaa kamaluutta Stellalle, Jolene kertoo.

Jolene kirjoittaa ladanneensa videon YouTubeen, jonka jälkeen siitä kirjoittivat niin Huffington Post, Mashable, Daily Mail kuin MTV:kin. Jolene kertoo yllättyneensä suosiosta.

– Vain pari kuukautta sitten Stella asui kadulla, oli pelokas, riutunut ja lian ja täiden peitossa. Nyt hän makoilee sohvalla autuaan tietämättömänä nettisuosiostaan. Toivon, että ihmiset muistaisivat, että pelkästään Yhdysvalloissa elää miljoonia kodittomia eläimiä. Hekin ansaitsevat Stellan tavoin kodin, Jolene muistuttaa.  

Lue Stellan koko tarina täältä

Kuva: YouTube

(YouTube, mostwatchedtoday, fromquarkstoquasars)

Kilpailut

Uusimmat