Tarina hukkuvan sorsan hyisestä järvestä pelastaneesta miehestä hurmaa sosiaalisessa mediassa

15.12.2014 14:02 -

Norjalainen VG-lehti julkaisi viikonloppuna kuvasarjan hukkuvan ankan ja avantouimarin kohtaamisesta. Juttua on jaettu jo yli 10 000 kertaa ja se on herättänyt myös kansainvälistä ihastusta. 

Norjalainen Lars Jørun Langøien oli aloittelemassa avantouintisessiotaan huomatessaan jään pinnan alle vaipuneen sorsan. Mies ei epäröinyt vaan syöksyi pelastamaan pulaan joutunutta luontokappaletta. 

VG-lehden mukaan Lars rikkoi jään, otti sorsan ja antoi tälle suusta suuhun -elvytystä. Lintu selvisi välikohtauksesta ehjin höyhenin.

– Se oli hieman erilainen avantouintikokemus, kuin mitä olin suunnitellut. Mutta se tuntui ainoalta oikealta tavalta toimia siinä tilanteessa, Lars kertoo. 

Erikoinen välikohtaus saatiin myös kuvattua, sillä paikan päällä oli myös valokuvaaja Yngvil Søholt. Hän alkoi kuvata jään päällä tepastelevaa lintua, muttei osannut arvata sen juuttuvan jään alle kiinni. 

Jutun ovat jakaneet myös suositut yhdysvaltalaiset viihdesivustot kuten Bored Panda ja 9GAG. Juttua on jaettu Bored Pandan Facebook-päivityksen mukaan jo yli 20 000 kertaa muutamassa tunnissa. 

 

//

Julkaisu käyttäjältä Bored Panda.

Lue alkuperäinen juttu ja katso uskomattomat kuvat VG:n sivuilta

Kuva: Shutterstock 

(VG, Bored Panda, Radio Nova) 

Kilpailut

Uusimmat