TE-toimisto poisti omintakeisen työpaikkailmoituksen – oliko huumori virastolle liikaa?

10.12.2014 18:04 -

Duunitori.fi-sivusto kertoo suomalaisen startup-yrityksen hakeneen työntekijää erikoisemmalla huumorilla höystetyn työpaikkailmoituksen avulla. Uudenmaan työ- ja elinkeintotoimisto kuitenkin poisti ilmoituksen palvelustaan. 

Suomalainen startup-yritys hakee tietojenkäsittelyn back end -ohjelmistokehittelijää hivenen erikoislaatuisen työnhakuilmoituksen avulla.

– Olemme tehneet useita ilmoituksia jotka eivät ole toimineet. Nyt päätimme kokeilla jotain uutta ja lähestyä asiaa huumorin kautta, Sportacamin toimitusjohtaja Tomi Kaukinen kertoo Duunitori.fi:lle.

Urheiluun keskittyvää sosiaalisen median palvelua kehittävä yritys muun muassa luettelee ilmoituksessaan hakevansa tyyppiä, joka pystyy puhumaan ihmisille ja joka vapaasti käännettynä tykkää koodailusta ”ihan homona”. Sportacam kertoo tarjoavansa mahdollisuuden bailata urheilumaailman supertähtien kanssa ja juoda olutta Jolt-kokiksen sijaan.

Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto poisti Sportacamin ilmoituksen palvelustaan. Kaukinen kertoo saaneensa hyvää palautetta ilmoituksesta, mutta siitä on myös loukkaannuttu.

– Monet ovat ymmärtäneet, että ilmoitus on tehty ihan kieli poskessa, mutta kaikki eivät olet tykänneet. Etsimme siitä huolimatta oikeasti kovan luokan osaajia töihin, Kaukinen sanoo.

Ilmoitus on vielä nähtävillä Duunitorilla ja hakuaikaa jäljellä jouluun asti.

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, Duunitori)

Kilpailut

Uusimmat