Koti-isä loihtii uskomattomia pannukakkuteoksia – raaskiiko näitä edes syödä?

09.12.2014 14:33 -

Kun entinen matikanopettaja Nathan Shields jäi koti-isäksi, alkoi hän viihdyttää lapsiaan tekemällä toinen toistaan hienompia pannukakkuja. Shields loihtii pannukakuista muun muassa eläinten, julkkisten ja kulkupelien muotoisia taideteoksia. Yritäpä tehdä itse perässä! 

Työskenneltyään kuusi vuotta matematiikan opettajana, yhdysvaltalainen Nathan Shields päätti ryhtyä koti-isäksi. Myös kuvittajana työskennellyt mies alkoi loihtia pannukakuista eläinten muotoja lastensa iloksi lomamatkalla Tyynellä valtamerellä sijaitsevalla Saipan-saarella. Tuolloin syntyi idea Saipancakes-sivustolle, jolle Shields on kerännyt satoja toinen toistaan upeampia pannukakku-taideteoksia.

Shieldin hyppysissä on syntynyt muun muassa Michael Jackson - ja Star Wars -pannukakkuja. Shieldsin upeat pannukakut ovat päässeet esille muun muassa tv-kokki Rachael Rayn ohjelmassa. Shields paljastaa nettisivuillaan käyttävänsä pannukakkutaiteeseensa Amazon-verkkokaupasta tilaamaansa pursotinta ja Ikeasta hankittua erikoisleveää lastaa. Taikinan reseptin voi kurkata Saipancakes-nettisivuilta

– Aina pannukakkuni eivät onnistu haluamallani tavalla. Mutta onneksi ne ovat aina herkullisia, Shields huomauttaa Rachael Rayn sivuilla. 

//

Julkaisu käyttäjältä Andy L. Junior.  

//

Julkaisu käyttäjältä Saipancakes.  

//

Julkaisu käyttäjältä Saipancakes.

Kuva: Kuvakaappaus Saipancakes-videolta

(Saipancakes, Radio Nova) 

Kilpailut

Uusimmat