Tanssii Tähtien Kanssa: UNICEF-erikoislähetyksellä lisää rahaa lapsille

28.11.2014 10:53 -

UNICEF Tanssii Tähtien Kanssa -erikoislähetys kruunaa syksyn tanssikauden sunnuntaina 30. marraskuussa. Juontajina nähdään Novan oman Vappu Pimiän rinnalla Mikko Leppilampi.

Yhdeksäs Tanssii Tähtien Kanssa kausi huipentuu tanssin, musiikin ja hyvän tekemisen iltaan.

Parketille palaavat aikaisempien kausien voittajaparit Viivi Pumpanen ja Matti Puro sekä Raakel Lignell ja Jani Rasimus. Myös yhdeksännen tuotantokauden finalistiparit valloittavat parketin vielä kertaalleen. Tanssiparketin kruunaa kansainvälisesti menestynein suomalainen latinalaistanssien ammattilaispari Sirpa Suutari-Jääskö ja Jukka Haapalainen. Illan juontavat Radio Novan Vapun valtakunta -ohjelman itseoikeutettu kuningatar Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi. Musiikista vastaa tuttuun tapaan Sami Pitkämön orkesteri.

Ohjelman tavoitteena on saada mukaan uusia kuukausilahjoittajia maailman lasten tukijoiksi. UNICEFin toiminta perustuu kokonaan vapaaehtoisiin lahjoituksiin ja siksi kuukausilahjoittajien rooli on lasten jatkuvan perusturvan kannalta keskeinen.

Ohjelmassa esitetään välähdyksiä UNICEFin työstä maailmalla. Viivi Pumpanen ja Raakel Lignell matkustivat Mosambikiin ja Sirpa Suutari-Jääskö ja Jukka Haapalainen Itä-Timoriin tutustumaan näiden maiden lasten arkeen. He kertovat suorassa lähetyksessä kokemuksistaan ja tapaamistaan lapsista, jotka tekivät heihin lähtemättömän vaikutuksen.

– En koskaan unohda innostusta tapaamieni lasten silmissä. Niissä eli niin monta unelmaa, suurta luottamusta ja toivoa huomisesta. Kukaan voi tuskin yksin pelastaa koko maailmaa, mutta sillä hetkellä halusin ajatella, että meistä jokainen voi pelastaa jonkun maailman, kertoo reissussa mukana ollut Viivi Pumpanen.

(MTV, Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat