Novan tähdet mukana taistelussa tasa-arvoisen avioliittolain puolesta: Tämä on kaikkien yhteinen juttu!

27.11.2014 13:27 -

Huomenna perjantaina eduskunta äänestää täysistunnossaan tasa-arvoista avioliittolakia koskevan kansalaisaloitteen kohtalosta. Radio Novan tähdet valjastavat äänensä ihmisoikeuksien puolesta ja sanovat #metahdomme.

Radio Novan Konttori-ohjelman juontaja Annika Metsäketo kertoo osallistuvansa huomenna perjantaina eduskuntatalon edessä järjestettävässä mielenosoituksessa. Kello 12 alkavaan mielenosoitukseen on tähän mennessä ilmoittautunut yli 10 000 henkeä.

– Ensimmäistä kertaa elämässäni olen nousemassa barrikadeille! On hienoa, että ihmiset eivät vain narise keskenään kahvipöydissä, vaan joukolla mennään ja koitetaan saada jotain aikaiseksi. Suomalainen vässykkä kun nousee barrikadeille, minusta se on todella hienoa, Annika hehkuttaa. 

//

Post by Annika Metsäketo Kirkgöz.

Konttorissa Sari Seppälää tuuraava Marco Bjurström on Annikan kanssa samoilla linjoilla.

– Suomalaisia moititaan siitä, ettei oikein oteta mihinkään kantaa, mennään piiloon ja ollaan hiljaa. On ihanaa nähdä sosiaalisessa mediassa kuvia ja tarinoita ja kannustusta tässä asiassa. Tämä ei ole mikään vain homojen juttu, vaan kaikkien ihmisten yhteinen juttu, Bjurström summaa. 

//

Post by Marco Bjurström.

Toimittaja-tuottaja Kristoffer Ignatius kirjoittaa Facebook-sivuillaan maailman tarvitsevan värejä, tasa-arvoisuutta ja ihmisyyden tunnustavia päättäjiä. 

//

Post by Kristoffer Ignatius.

Radio Nova valjastaa äänensä ihmisoikeuksien puolesta, järjettömyyttä vastaan. 

Radio Nova valjastaa äänensä ihmisoikeuksien puolesta, järjettömyyttä vastaan. #metahdomme #tahdon2013 pic.twitter.com/3fzaYiuPcp

— Radio Nova (@radionovasuomi) 22. marraskuuta 2014

Enbuske & Linnanahde Crew ilmoitti aiemmin olevansa mukana Tahdon2013-kampanjassa. 

//

Post by Enbuske & Linnanahde Crew.

Eduskunta äänestää tasa-arvoisesta avioliittolaista huomenna perjantaina 28. marraskuuta. Eduskunta käsittelee kansalaisaloitetta torstaina 27. marraskuuta, ja äänestys on vuorossa perjantaina kello 13. 

(Radio Nova) 

Kilpailut

Uusimmat