Rammstein astuu vihdoin Spotify-palveluun

26.11.2014 11:13 -

Saksalainen, useaan otteeseen Suomessakin täysille halleille ja kentille esiintynyt industrial metal -yhtye on antanut kaiken tuotantonsa suorahakupalveluun.

Spotify julkaisee tänään yksinoikeudella palvelussaan kahdettakymmenettä juhlavuottaan viettävän, legendaarisen rockbändi Rammsteinin koko tuotannon.

Tästä päivästä lähtien fanit voivat nauttia Spotifyssa saksalaisen bändin kattavasta tuotannosta, joka sisältää kuusi studioalbumia mukaan lukien klassikot, kuten Herzeleid (1995), Sehnsucht (1997), Mutter (2001) ja Liebe ist für alle da (2009)

Rammstein on myös myös luonut oman soittolistan kappaleista ja artisteista, jotka ovat inspiroineet heitä vuosien saatossa. Listalta löytyvät mm. The Sex Pistols, Prince, Depeche Mode and The Prodigy.

– Tänään on hieno päivä sekä faneille että Spotifylle. Olemme erittäin iloisia voidessamme julkaista Rammsteinin merkittävät tuotannon yksinoikeudella Spotifyssa ja esitellä tämän mahtavan bändin uudelle fanisukupolvelle maailmanlaajuisesti, kertoo johtava sisältöasiantuntija Ken Parks Spotifysta.

Rammstein on kaikkien aikojen toiseksi eniten levyjä myynyt saksalaisyhtye 35 miljoonalla myydyllä albumillaan, edelle yltää vain perinteisemmän rockin Scorpions. Yhtye on saanut kahdeksan platina- ja kuusi kultalevyä.

– Tämän päivän musiikkifaneilla on hyvin laajat kuuntelu- ja kuluttamistavat, jotka antavat artisteille aiempaa enemmän mahdollisuuksia tavoittaa fanejaan ja myös saada korvausta kaikesta mobiili- ja verkkomateriaalista. Pitkäaikaisena Rammsteinin kumppanina olemme iloisia julkaistessamme yhtyeen koko tuotannon ensimmäistä kertaa streaming-palvelussa, kertoo puheenjohtaja Frank Briegmann Central Europé and Deutche Grammophonista.

Spotify on ainoa maksuton streaming-palvelu, jolla on Rammsteinin koko tuotanto valikoimassaan. Rammstein on perinteisesti ollut kovin suojeleva tuotemerkkiään kohtaan; sen T-paitoja ei esimerkiksi löydy rock-kulttuuriin vihkiytyneistä kivijalkakaupoista vaan yhtyeen omasta verkkokaupasta.

Kuuntele suoraan Spotifysta tästä.

Kuva: Shutterstock

(Spotify, Radio Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat