Näihin kauneussynteihin Radio Novan naiset syyllistyvät – saavatko juontajatähdet synninpäästön?

25.11.2014 14:45 -

Menetkö saunaan meikit naamassa? Epäonnistuuko kulmien kotivärjäys kerta toisensa jälkeen? Radio Novan naiset paljastivat kauneussyntinsä, joihin he syyllistyvät kerta toisensa jälkeen. Tunnusta meille myös oma syntisi, niin selvitämme saatko synninpäästön! 

Radio Novan hehkeät tähdet Minna Kuukka, Sari Seppälä ja Elina Kottonen paljastivat, miten he silloin tällöin kohtelevat kauneuttaan kaltoin. Naiset ripittäytyivät kauneusalan asiantuntijalle, eikä synninpäästöä kenellekään ole luvassa.

 Minna Kuukka tunnustaa:



– Mulla on huono tapa kerta toisensa jälkeen epäonnistuneesti kestovärjätä kulmakarvani kotona. Joko lopputulosta ei erota alkutilanteesta tai sitten väri jämähtää turhankin jämäkästi ja sitten siinä saa hyöriskellä aikansa oman elämänsä Frida Kahlona. Miksi käyttää ammattilaista, kun sen voi tehdä itsekin? No, tuota…

Kauneuden ammattilainen Tinni Nordgren kommentoi:

– Kulmat voi hyvinkin värjätä kotona. Kuluttajille myytävät kestoväriaineet ovat kevyempiä kuin ammattilaisten käyttämät, joten väri ei pysy yhtä kauan. Kannattaa kokeilla ensin lyhyemmällä vaikutusajalla ja katsoa, miten tummaksi väri tulee. Ihmisillä on erilaiset pigmentit, joten lopputulos voi olla kaikilla erilainen.

Sari Seppälän ensimmäinen synti:

– En pese meikkejä baari-illan jälkeen, siis jos on ollut hyvät juhlat ja menee myöhään. Sitten saakin aamulla laittaa naaman lisäksi tyynyliinan pesuun.

Kauneuden ammattilainen kommentoi:

– Ripsivärin käyttö yön aikana saattaa vaurioittaa ripsiäsi ja ne voivat katketa. Ripset voivat myös hangata silmiä, mikä vaurioittaa myös silmänympärysihoasi. Iho uudistuu yön aikana, jolloin iholta haihtuu paljon kosteutta. Jos et ole pessyt kasvojasi, niin kosteuden haihtumista estävät ja uudistumista edistävät voiteet ovat varmasti myös jääneet laittamatta. Seuraavana päivä ihosta näkyy, että olet juhlinut ja ettet ole käyttänyt voiteita.

Sari Seppälän toinen synti:

– Menin saunaan vuosikausia meikeissä. Jostain luin, että meikki ja rasva suojaisivat couperosa-ihoa löylyjen kuumuudelta. No, 16-vuotias tyttäreni sanoi taannoin, ”äiti, et sä voi värivoiteissa ja puuterissa mennä saunaan. Ihohuokoset aukeaa ja meikki menee niihin ja naama kukkii”. Joskus muka on kanaa viisaampi, tai ainakin kana munaa laiskempi.

Kauneuden ammattilainen kommentoi:

– Tytär on oikeassa. Ihonhuokoset aukeavat ja kaikki meikit ja saasteet jäävät niihin. Meikit pitää siis pestä ennen saunomista pois. Äiti on toisaalta oikeassa siinä, että couperosaa pitää suojata kun on saunassa. Suosittelen, että ensiksi pesee meikit kunnolla puhdistusaineilla pois, laittaa sitten joko kasvonaamio tai oikein kosteuttava kasvovoide suojaamaan ihoa saunan aikana. Tässä sama periaate, eli ihohuokoset avautuvat ja verenkierto vilkastuu, joten nämä hyvin hoitavat tuotteetkin imeytyvät. 

Elina Kottosen kauneussynti: 

– Pesen hiukseni vain pari kertaa viikossa. Korvaan pesut kuivashampoolla. Perustelen tämän itselleni, että hiukset kärsivät liiallisesta pesemisestä, en suinkaan laiskuudella.

Kauneuden ammattilainen kommentoi:

– Kuivashampoo on todella hyvä ratkaisu, kun on kiire ja kun haluaa tuuhennusta, mutta se samalla kyllä kuivattaa ja saattaa ärsyttää hiuspohjaa. Nykyään löytyy myös varmasti sellaisia tuotteita, jotka samalla hoitavat hiuspohjaa. Suosittelen kuitenkin pesemään hiukset shampoolla ja käyttämällä hoitoainetta pesun jälkeen, sillä se vielä sulkee hiussuomut ja suojaa hiuksia. Käytä vain silloin tällöin kuivashampoota jatkossa.

Millaisiin kauneussynteihin sinä olet sortunut? Kerro se meille kommenteissa ja voit voittaa levypalkintoja! Lisäksi kysymme kauneuden ammattilaiselta kommentit syntiisi.

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat