Hän kuunteli Robinia 10 000 kertaa vuoden aikana – katso video fanitapaamisesta!

22.11.2014 21:26 -

Spotify ja Radio Nova löysivät Suomen suurimman Robin-fanin ja järjestivät fanitapaamisen Helsingissä. 18-vuotias Elina on kuluneen vuoden aikana kuunnellut idoliaan Spotifyssa 1,5 tuntia päivässä, eli lähes 10 000 kertaa!

Spotify ja Radio Nova järjestivät Suomen suurimman Robin-fanin, 18-vuotiaan Elina Suomalaisen ja Robinin tapaamisen Helsingissä lauantaina 22. marraskuuta ennen KidsRock-tapahtumaa. Tampereelta Robinia tapaamaan saapunut Elina voitti Spotifyn ja Radio Novan kilpailun huikealla suorituksella: Abivuottaan parhaillaan viettävä tyttö on vuoden 2014 aikana kuunnellut Robinia kaiken kaikkiaan 9 116 kertaa, eli noin 1,5 tuntia päivässä! Elinan mielestä voitto kuitenkin irtosi aika helposti.

– Tiesin kyllä, että kuuntelen Robinia paljon, mutten arvannut että noin paljon! Onhan se järjetön määrä. Ei se tuntunut niin pitkältä ajalta, aika menee nopeasti kun on hauskaa. Hassu fiilis, kauhean helposti titteli tuli, Elina hymyilee.

Robin piti Elinan suoritusta käsittämättömän hienona.

– Kuuntelin Elinan haastattelun Novalta ja oli hienoa, että hän kertoi nauraneensa kaksi päivää uutisen kuultuaan. 1,5 tuntia joka päivä, ihan käsittämätöntä, Robin fiilistelee.

Lukion syksyllä aloittanut 16-vuotias turkulaistähti tapaa mielellään fanejaan.

– On hienoa oppia tuntemaan faneja. Haluan antaa heille jotain spesiaalia, kun he kuitenkin jonottavat ulkona pitkiäkin aikoja ennen keikkoja. Pidän fanien moikkaamista todella tärkeänä, Robin painottaa.

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuvan Robinin musiikkia on Spotifyn tilastojen mukaan kuunneltu tähän mennessä huikeat 23 miljoonaa kertaa!

Elina toi tapaamiseen mukaan ystävänsä, 15-vuotiaan Inkan, joka saapui Helsinkiin Iistä asti. Katso miten kolmikon tapaaminen sujui alta!

Kuva: Maria Rautio

(Maria Rautio / Radio Nova) 

Kilpailut

Uusimmat