Vasta 19-vuotias Sävelkellon keksijä valittiin Suomen luovimmaksi

18.11.2014 09:30 -

19-vuotias Perttu Pölönen on kehittänyt Sävelkello-metodin, joka opettaa musiikinteoriaa helposti ja hauskasti. Hänet palkittiin aamulla teknologiatapahtuma Slushin yhteydessä Helsingissä.

MTV, Radio Nova ja Slush etsivät yhdessä tulevaisuuden suuria suomalaisia ideanikkareita ja visionäärejä. Kilpailun voittajaksi valittiin Sävelkellon keksijä Perttu Pölönen. Vasta 19-vuotias nuorukainen on voittanut vajaan vuoden sisällä monia palkintoja keksinnöllään.

– Pienestä asti olen tykännyt kokeilla ja lähteä uskaltamalla tekemään eri asioita. Ehkä Sävelkellonkin kanssa oli vain sellainen kohtalo, että vanha tuttu asia, että miten sitä lähtee oikein ajattelemaan. Mietin pitääkö tähän ollenkaan koskea ja miksi lähden tekemään tällaista.

– Pikku hiljaa aloin nähdä, että täällähän on kokonainen maailma, että tästä tulee vaikka mitä. Ehkä siinä vaiheessa tuli vasta sellainen kekisijäfiilis, että eihän tämä mitään mahotonta ole, kertoi Pölönen MTV:n Huomenta Suomessa.

Pölönen pokkasi Sävelkellollaan ykköspalkinnon myös viime vuoden syyskuussa järjestetyssä EU:n nuorten tiedekilpailussa Prahassa. 

Slush-startup-tapahtuma on käynnissä Helsingin Messukeskuksessa 19.11.–20.11. Kuuntele suoraa nettilähetystä Sound of Slush -radiosta!

<cms katsomo 413877 />

(Radio Nova, MTV)

Lue myös: Vasta 18-vuotiaan nuorukaisen musiikkikeksintö rohmuaa palkintoja – onko hän Suomen luovin?

Kilpailut

Uusimmat