Sound of Slush -nettiradio välittää fiilikset Pohjoismaiden suurimmasta startup-tapahtumasta

17.11.2014 17:32 -

Helsingissä järjestettävän, massiivisen teknologiatapahtuma Slushin tunnelmia voi kuunnella Radio Novan toteuttaman Sound of Slush -nettiradion kautta. Mari Halla-ahon ja Miku Kopteffin englanniksi juontamaa nettiradiota voi kuunnella ympäri maailmaa! 

Tiistaina ja keskiviikkona 18.–19. marraskuuta järjestettävän, maailman johtavimpiin kasvuyritysten tapahtumiin lukeutuva Slush kokoaa yhteen yli 10 000 kävijää ja 2 500 yritystä Helsingin Messukeskukseen. Tapahtuman tunnelman ja mielenkiintoisimmat vierailijat esittelee Radio Novan toteuttama Sound of Slush -nettiradio.

Sound of Slushia englanniksi juontavat muun muassa Bassoradiosta tuttu Mari Halla-aho ja itsensä ”koodaajaksi ja tekniseksi yleismieheksi” tituleeraava Miku Kopteff. Kaksikko haluaa erityisesti välittää tapahtuman fiiliksiä ja toimia tulkkina teknologiaskenen ja tavallisten ihmisten välillä.

– Yritämme saada välitettyä kuulijoille sitä iloista ja kreisiä tunnelmaa, joka Slushissa vallitsee. Haluamme tarjota tunnelmapaloja myös niille, jotka eivät ole startup-maailmassa mukana, Halla-aho korostaa.

Molemmat juontajat työskentelevät teknologiayritys Reaktorissa, joka sijoittaa alkuvaiheen firmoihin Reaktor Poltteen kautta. Ensimmäisessä Slushissa järjestäjäpuolella mukana ollut Kopteff on seurannut sivusta tapahtuman huimaa kasvua.

–Startup-skene on räjähtänyt käsiin.  Tapahtuma on selkeästi todella hyödyllinen väylä tutustua alan ihmisiin ja tapaamaan maailmanluokan sijoittajia. Kun aloittelin startupissa vuosia sitten, kaikki tunsivat toisensa. Nyt  se on muuttunut ihan täysin. Mukaan on tullut tosi paljon nuoria innokkaita, intohimoisia tekijöitä, Kopteff huomauttaa.  

Sound of Slush playeri löytyy maanantaista torstaihin 17.–20.11.2014 osoitteista Slush.org, MTV.fi, RadioNova.fi ja RohkeaSuomi.fi. Mikun ja Marin lähetykset alkavat aamuyhdeksältä ja loppuvat puoliltaöin. Twiittaa hashtageilla #slush2014, #slush14, #slush ja #comingtoslush. 

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat