Pysäyttävä video liikuttaa kyyneliin – isä soittaa keskosvauvalleen sydäntäsärkevän laulun

14.11.2014 12:36 -

Yhdysvaltalainen Chris Picco kohtasi elämää suuremman surun marraskuun alussa. Hänen vaimonsa kuoli äkillisesti synnytyksen jälkeen ja keskosena syntynyt poika Lennon menehtyi sairaalassa muutama päivä myöhemmin. Picco esitti päivää ennen Lennonin poismenoa keskoskaapissa makaavalle pienokaiselleen veret seisauttavan version Beatlesien Blackbird-kappaleesta. 

12. marraskuuta YouTubeen ladattiin kenties vuoden sydäntäsärkevin video. Videolla yhdysvaltalainen Chris Picco laulaa Beatlesin Blackbird-kappaleen akustisen kitaran säestyksellä keskoskaapissa makaavalle pojalleen Lennonille. Lennonin äiti ja Chrisin vaimo Ashley oli aiemmin menehtynyt keisarinleikkauksen jälkeisiin komplikaatioihin.

Lennon poika syntyi, kun 30-vuotias Ashley oli 24. viikolla raskaana. Poika ei liikkunut eikä hänellä havaittu aivotoimintaa, mutta oli hengissä muutaman päivän synnytyksen jälkeen. Lennonilla oli sikiönä ollut tapana aktivoitua musiikkia soitettaessa, joten isä-Chris otti kitaransa mukaan myös sairaalaan. Hän lauloi Lennonille päivittäin tuntien ajan.

Lennon menehtyi isänsä käsivarsille seuraavana päivänä videon kuvaamisen jälkeen.

Piccon perhettä varten nettiin on perustettu myös lahjoitussivusto lääkärikuluja varten. Tällä hetkellä sivuston avulla on saatu kasaan yli 100 000 dollaria. 

Kuva: YouTube

(Maria Rautio / Radio Nova, YouTube, Piccomemorial.com)

Kilpailut

Uusimmat