Lennätä paperilennokkia Robinin tahtiin!

12.11.2014 15:02 -

Robin on julkaissut uuden version Paperilennokki-kappaleestaan, ja uuden videon lisäksi tarjolla on myös ohjeet paperilennokin tekoon.

Paperilennokki-kappale on uusi sinkkulohkaisu popparin 16-albumilta. Albumilta löytyvä raita on demoversio, jonka tähti ryhmineen halusi julkaista sellaisenaan.

– Demosta tuli todella upea ja todettiin heti, että tää voisi mennä levylle tällaisenaan. Siinä oli sellaista suoraa tunnetta ja äänestä kuulee, että ei oo liikaa yritetty, mikä on tässä biisissä tärkeintä, Robin kertoo. Kesän jälkeen nuorimies halusi kuitenkin taltioida tulevasta sinkkubiisistä uuden version, jotta siihen saataisiin "vielä lisää fiilistä".

– Käytiin äänittämässä uudet laulut sen jälkeen, kun albumi oli julkaistu ja tehtiin lisäksi vielä vähän lisätuotantoa. Lopputuloksesta tuli mun mielestä vielä parempi kuin albumilla olevasta versiosta!

Musiikkivideo kuvattiin Malmin ja Oripään lentokentillä. Jälkimmäisessä Robin hyppäsi sananmukaisesti puikkoihin.

– Siellä kuvattiin taitolentokoneella ilmakuvaa. Oli tosi siistiä lentää itse ne taitolentotemput mitä siinä videolla on. En ollut aiemmin lentänytkään itse!

Uudella videolla nuori poppari siis lentää ihka aidolla koneella, ja itse, mutta antaa vähemmän hurjapäisiä lentäjiä varten seikkaperäiset ohjeet paperilennokin taitteluun omilla kotisivuillaan. Taittelua helpottamaan voi myös tulostaa lennokkipohjan taitoksineen.

Radio Novan iltapäivän Ile Jokinen soittaa Paperilennokki-kappaleen uuden version lähetyksessä keskiviikkona 12. marraskuuta noin klo 16.20.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat