Konttorissa keskiviikkona: Miten lapsilta kiellettyyn kylpylään suhtaudutaan?

12.11.2014 12:15 -

Taloudellinen epävarmuus vetää väkeä kotimaan kylpylöihin. Myös lapsettomien, rauhallisempaa kokemusta etsivien tarpeet on huomioitu Vantaan Flamingossa.

Sari Seppälä ja Annika Metsäketo kävivät Flamingo Span wellness-päällikkö Mona Wikströmin juttusilla. Rentouttavat hoidot ovat nyt kovassa huudossa. Pariskunnatkin ovat löytäneet hemmotteluhoidot kylpyläalueella, jossa on kuusi erilaista saunaa, lämmitettyjä lepotiloja, mineraali- ja lämminvesialtaan sekä allasravintola anniskeluoikeuksineen.

Annikaa ja Sari kiinnosti erityisesti se, miten asiakkaat ovat suhtautuneet siihen, etteivät Vantaalla sijaitsevaan kylpyläkeitaan Spa & Wellness -alueelle pääse alle 20-vuotiaat lainkaan. Ikärajasta ei ole tullut asiakkaiden suunnalta sanomista.

– Siitä on tullut enemmänkin kiitosta, kertoo Wikström. – Saadaan lapsiperheet pidettyä vesipuiston puolella ja äidit ja isät pääsevät tänne aikuisten puolelle niin sanotusti rentoutumaan ja irti arjesta.

Kuuntele koko haastattelu!

Torstaina kerätään kuuntelijoiden tarpeellisia ja tarpeettomia rentoutus- ja stressinpoistovälineitä. Ja palkitaan joku!

Radio Novan Konttori maanantaista torstaihin klo 10-14.

Lisää hyvinvointiaiheesta:

Konttorin Sari meni mesoterapiaan, siis mihin?

Ääniterapia rentouttaa

Kuvat: Shutterstock, Radio Nova

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat