P!nk coveroi upean version Saden No Ordinary Love -kappaleesta

18.10.2014 19:16 -

P!nkin ja Dallas Greenin muodostama You+Me:n albumi rose ave. tarjoaa kaunista akustista tunnelmointia. Albumi julkaistiin 10. lokakuuta.

Indietä, folkia ja countrya sekoitteleva levy esittelee herkemmän puolen suositusta popparista. Albumi sopii mainiosti pimeisiin syysiltoihin kynttilöiden ympäröimänä.

Albumilta löytyy kaunis versio Saden No Ordinary Love -kappaleesta. Duetto esitti kyseisen laulun 9. lokakuuta akustisesti Santa Monicassa.

Live at Santa Monica: http://smarturl.it/LoveGoneWrongLive

Alecia ja Dallas ovat olleet ystäviä jo vuosia Alecian aviomiehen Carey Hartin kautta. Alecia sai ylipuhuttua Dallasin tulemaan studioon yhdeksi päiväksi jolloin he sävelsivät levyn ensimmäiseksi singleksikin päätyneen kappaleen You and Me. Seuraavana päivänä he palasivat studioon ja kuuden päivän jälkeen albumillinen kappaleita oli valmis.

Dallas Green on kanadalainen muusikko ja laulaja. Hän on julkaissut City and Colour –nimellä neljä studioalbumia, mitkä kaikki ovat myyneet platinaa Kanadassa. Green on palkittu kolmella Juno Awardsilla, joista kaksi olivat Songwriter of the Year (2009, 2012).

Kilpailut

Uusimmat