Maroon 5 -yhtyeen uusi raju video ei miellytä kaikkia

04.10.2014 21:45 -

Menestysyhtyeen uudessa videossa pakkomielteinen ihailija vaanii naisuhriaan ja hiipii lopulta tämän vuoteeseen. Seksuaalista väkivaltaa vastustavan RAINN-järjestön mukaan video on vaarallinen ja sellaisenaan stalkkerin unelma.

Maanantaina 30. syyskuuta julkaistussa videossa yhtyeen laulajan Adam Levinen esittämä lihapuodin lihanleikkaaja kiinnostuu sairaalloisesti asiaakkaastaan. Uhria viedolla esittää Levinen vaimo Behati Prinsloo.

Vaanija, eli stalkkeri (engl. stalker) seuraa naista kaduilla, videokuvaa tätä ja lopulta murtautuu tämän kotiin. Ja sitten veri roiskuu.

RAINN-järjestön edustajan Katherine Hullin mukaan videon kuvaamia rikollia tekoja ei saisi koskaan sekoittaa romanttisessa mielessä tehtävään seuraamiseen.

– Maroon 5:n video Animals-kappaleeseen on vaarallinen kuvaus stalkkerin fantasiasta. Tällaisia vaarallisia rikoksia ei saisi trivialisoida viihteen nimissä.

Kaikki fanitkaan eivät ole olleet Maroon 5:n videosta pelkästään innoissaan, ja Twitterissä keskustelu on kiihkeää.

lovethatignites-nimimerkki kirjoittaa seuraavasti Twitterissä: "OLKAA KILTTEJÄ ja tehkää video, joka vastustaa Maroon 5:n uutta kappaletta Animals. Se ylistää naista alistavaa raiskauksen & murhan kulttuuria".

Uutismediatkin ovat heränneet. Lue lisää aiheesta.

Tämä video ei sovi heikkohermoisille eikä lapsille.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat