POSSEn ensimmäisessä lähetyksessä käsittelyssä Robin ja Teemu Selänne

27.09.2014 11:01 -

Posse on jo ennen ohjelman alkua ollut valtava ilmiö sosiaalisessa mediassa ja Youtubessa, jossa Posse-kanavan videoita on katsottu yli 3,5 miljoonaa kertaa. Radio Novan aamulähetykseen ryhmä rämä teki rynnäkön perjantaina 26. syyskuuta.

POSSEn ensimmäinen suora lähetys koittaa ensi perjantaina 3.10. ja käsittelyssä ovat muun muassa Robin, Anne Kukkohovi, Sara Chafak ja Teemu Selänne. 

Aku Hirviniemen, Jaakko Saariluoman, Jarppi Leppälän, Jukka Hildenin, Jarno Laasalan ja HP Parviaisen muodostama kuusikko valtaa MTV3-kanavan ensi viikon perjantaina.

Perjantaiaamuna 26. syyskuuta Posse herätti huomiota kaappaamalla Radio Novan aamulähetyksen haltuunsa.


Minna Kuukka kidnapattiin, Ile Jokinen sidottiin tuoliin.

Posse on sekoitus suoraa talkshowta, jossa mitä tahansa voi tapahtua, sekä mitä uskomattomampia ja viihdyttävämpiä inserttejä: piilokameraa, sketsejä, hurjia temppuja ja hervottomia tempauksia. Lähetyksessä nähdään joka viikko mielenkiintoisia ja ajankohtaisia vieraita, jotka eivät tiedä, mitä tuleman pitää.

Ensimmäiseen Possen suoraan lähetykseen valmistautuminen on täydessä käynnissä ja ohjelman studiota rakennetaan Pasilan Filmihalliin.

Posse on jo ennen ohjelman alkua ollut valtava ilmiö sosiaalisessa mediassa ja Youtubessa, jossa Posse-kanavan videoita on katsottu yli 3,5 miljoonaa kertaa.
Katsojat voivat osallistua Possen live-lähetyksiin yllättävilläkin tavoilla Twitterissä tai Instagramissa hashtagilla #MTVPosse tai Facebookissa facebook.com/mtvposse -yhteisössä.

Surffaamalla älylaitteella osoitteeseen mtv.fi/posse voi myös itse jakaa videoklippejä ohjelmasta sosiaalisen mediaan ja Youtubeen.

#MTVPosse

Ohjelmasivut: mtv.fi/posse
Posse Twitterissä: https://twitter.com/mtvposse
Posse Facebookissa: https://www.facebook.com/mtvposse
Posse Instagramissa: http://instagram.com/mtvposse
Posse Youtubessa: https://www.youtube.com/user/mtvposse


POSSE 3.10. alkaen perjantaisin klo 20.05 MTV3-kanavalla.

(Radio Nova, MTV)

Kilpailut

Uusimmat