Yö-yhtyeen uudella singlellä mukana Stina Girs – katso musiikkivideo

08.09.2014 20:21 -

Yö julkaisi 5.9. toisen singlen lokakuussa ilmestyvältä Hyvässä ja pahassa –albumiltaan. Jään sun viereen -kappaleella Ollin duettokumppanina vierailee Stina Girs.

–Jimmy Westerlundin säveltämä Jään sun viereen oli mahtava löytö levy-yhtiöltä. Minusta Yö tarvitsi juuri tällaisen laulun tähän paikkaan ja kun vielä saimme raikkaan Stinan duetoimaan kanssani niin uskon että tässä on kappale joka tulee soimaan kauan niin keikoilla kuin radioissakin, Olli Lindholm kertoo tyytyväisenä.

Lokakuun alussa Yö lähtee massiiviselle Suomen-kiertueelle. Yhteensä 22 konserttia kattava kiertue alkaa 2. lokakuuta Ylivieskan Akustiikka -salista ja päättyy 13. joulukuuta järjestettävään Jyväskylän Paviljongin konserttiin.  Omien keikkojen välissä yhtye tekee vielä joulukuun alussa  ainutlaatuisia SuviYö -yhteiskeikkoja M/s Baltic Princessillä Suvi Teräsniskan kanssa.

Yön tulevan kiertueen keikat jakautuvat kahteen osaan: ensimmäisessä Yö esittää viime vuonna 30 vuotta täyttäneen Varietee –klassikkodebyyttinsä läpi alusta loppuun ja väliajan jälkeen tavallisen keikan, jossa kuullaan uuden levyn materiaalia ja muita kappaleita vuosien varrella.

Hyvässä ja pahassa –albumi julkaistaan 17.10.2014.

Kilpailut

Uusimmat