Nuorten lupausten ilta: Ensimmäinen MTV PUSH -konsertti Helsingissä

26.08.2014 12:35 -

Potentiaaliset tulevaisuuden superstarat, britit Charli XCX (kuvassa) ja Becky Hill sekä hollantilainen tuottaja-dj Oliver Heldens esiintyvät Helsingin The Circus -yökerhossa. Paikallista muusikkokenttää edustaa Redrama.

Music Televisionin kaikkien aikojen ensimmäinen, ympäri maailmaa televisioitava MTV PUSH -tapahtuma nähdään syyskuussa Helsingissä.

Syyskuun 11. päivänä lavalle tuodaan tämän hetken kuumimpia nimiä: englantilainen laulaja-lauluntekijä Charli XCX, hollantilainen tuottaja-dj Oliver Heldens sekä komeaääninen brittilaulaja Becky Hill. Suomalaisväriä ohjelmaan tuo räppäri Redrama.

Konsertti on Helsingin kaupungin kanssa yhteistyössä järjestettävä kolmipäiväisen kaupunkifestivaalin huipentuma. Se esittelee ajankohtaistakin ajankohtaisempaa musiikkia, muotia ja kulttuuria.

– Olemme innoissamme saadessamme toteuttaa ensimmäisen MTV PUSH -tapahtuman kauniissa Helsingissä. Viimeisten kuuden vuoden aikana PUSH-konseptista on tullut yksi merkittävimmistä musiikkialan alustoista uusien lahjakkuuksien esittelyyn. Konsertin esiintyjälista ei voisi olla ajankohtaisempi, kertoo MTV:n kykyjenetsinnästä ja musiikista vastaava johtaja Bruce Gillmer.

MTV PUSH on myös paluuta Music TV -televisiokanavan juurille, sillä musiikin on sen tarjonnassa 1990-luvun jälkeen korvannut yhä enenevissä määrin lifestyle- ja tositelevisiosisältö.

22-vuotiaan Charli XCX:n Boom Clap -sinkku on listojen kärjessä sekä Iso-Britanniassa että Yhdysvalloissa. Syyskuussa toisen albuminsa Sucker julkaiseva nainen on tehnyt hittejä myös Icona Popille ja lggy Azalealle

Ilta on todellakin nuorten artistien, sillä vasta 19-vuotias hollantilais-dj Oliver Heldens sekä brittilaulajatar Becky Hill ovat tehneet yhdessä kappaleen Gecko (Overdrive), joka on noussut Britanniassa singlelistan ykkössijalle ja on muuallakin kovassa nosteessa.

– Olen todella innoissani ensimmäisestä keikastani Helsingissä ja etenkin siitä, että saan jakaa lavan Beckyn kanssa. ecky sanoitti ja lauloi Gecko (Overdrive) -singleni, joka nousee listoilla ympäri maailmaa. Se tulee olemaan poikkeuksellisen hieno ilta, nuorukainen kertoo.

MTV PUSH -lippujen myynti alkaa keskiviikkona 27. elokuuta.

(Radio Nova)

Kuvat: Shutterstock ja MTV

Kilpailut

Uusimmat