Redrama pitää äänettömän keikan Helsingissä syyskuussa

29.07.2014 21:54 -

Viime vuonna ensi kertaa Suomessa järjestetty "Silent gig", eli äänetön keikka saa jatkoa kun Redrama astuu Nosturin lavalle kaikessa hiljaisuudessa.

Urallaan kymmeniä palkintoja kahminut Redrama esiintyy livebändin kanssa, mutta Nosturin äänentoistojärjestelmästä ei kuulu pihahdustakaan. Sen sijaan yleisölle jaetaan langattomat Sennheiserin-kuulokkeet, josta keikkaa kuunnellaan.

Jokainen voi nauttia konsertista säätämällä äänentason luurerista mieleisekseen ja pistää bailaten. Valoshow toteutetaan luonnollisesti normaaliin tapaan. 

- Äänettömillä keikoilla on nasta elämys kun ottaa luurit veks: ihmiset tanssivat, vaatteet kahisevat, tossut inahtelevat, jengi laulaa mukana ja lavaltaa kuuluu korkeintaan vaimeita orgaanisia ääniä, fiilistelee tapahtuman järjestäjä Nosturin Eeka Mäkynen

Elmu Ryn DJBB:n kanssa viime vuonna järjestämä ensimmäinen äänetön konsertti oli menestys, jolle on odotettu jatkoa. Redrama oli innoissaan ideasta ja istuu loistavasti seuraavaksi äänettömäksi keikkailijaksi. Lippuja konserttiin on myynnissä tavallista rajatumpi määrä.

Silent discoja on alettu lähiaikoina järjestämään ympäri maata, mutta toistaiseksi liveartistien äänettömiä keikkoja ei olla nähty kuin Nosturilla. 

Konsertti: 

Nosturilla la 13.9.2014
Ei ikärajaa / rajattu anniskelu
Liput alkaen 16,50€, ennakkomyynti Tiketti alkaen to 31.7. 

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat