Jarkko Tamminen lähtee kiertämään Suomea: Muistatko tämän hupailun?

21.06.2014 15:15 -

Huippuimitaattorin Starts Shown erityisvieraana on Laura Voutilainen. Näyttämöiden lisäksi mies on esiintynyt myös televisiossa, muun muassa Vappu Pimiän emännöimässä Tuubi-ohjelmassa.

Tamminen kisali leikkimielisessä YouTube-pätkiin perustuvassa visailussa stand up -koomikko Sami Hedbergin joukkueessa. Kevään kahdeksannessa jaksossa ihmeteltiin muun muassa levotonta poroa ja Tamminen pääsi tietenkin myös näyttämään imitaattorin taitojaan.

<cms katsomo 328230 />

Tammisen imitaatiorevyy Stars Show nähdään tulevana syksynä Helsingissä, Jyväskylässä, Turussa, Lahdessa ja Tampereella.

Helsingissä show nähdään Linnanmäen Peacock-teatterissa 3.9. – 27.9.2014. Kiertue on vuorossa lokakuun alkupuolella 3. – 15.10.2014. Show’ssa loistaa Tammisen rinnalla myös Laura Voutilainen, joka esiintyy sekä laulajana että imitaattorina.

Jarkon jättisuosittu show nähtiin viime syksynä Helsingissä, jolloin lähes kaikki sen näytökset myytiin loppuun. Helsingin tulevien näytöstenkin lipuista on myyty jo puolet. Imitaattori riemuitsee Suomen-kiertueesta.

– Odotamme innolla, että yleisö löytäisi show’mme myös Jyväskylässä, Turussa, Lahdessa ja Tampereella.

Tammisen esitys ei suinkaan ole sama, jonka suomalaiset kokivat viime syksynä.

– Useat biisit ja jutut tulevat vaihtumaan, minkä lisäksi luvassa on myös uusia show-kokonaisuuksia. Uusissa osioissa parodioidaan muun muassa suomalaisia tyttöduoja ja kansainvälisiä heviartisteja, kertoo mies kokonaisuudesta, jota varten hän on opetellut yli neljänkymmenen hahmon maneerit.

Tamminen vieraili hyvällä asialla Radio Novan Nenäpäivän syksyn 2013 lähetyksessä, joka tehtiin marraskuussa Helsingin Lasipalatsista:

Novan Nenäpäivä käynnistyi naurulla: Jarkko Tamminen "toi mukanaan" Antti Tuiskun

"Kalju on seksipedon aurinkopaneeli"

Millainen on Jarkko Tammisen Vesku Loiri?

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat