Neljänsuora + Stig = kesäbiisi!

11.06.2014 15:49 -

Iloisen seka-avioliiton kruunaa biisin tekijä. Kesä vielä jäädä vois -kappale on lähtöisin teknomies Jaakko Salovaaran kynästä.

Rokkiakin on sopassa mukana, sillä kappaleen on tuottanut Tehosekoittimen kitaristinakin tunnettu musiikin ammattilainen Matti Mikkola. Sanoituksesta vastaa Stig.

– Idea yhteistyöstä syntyi jo pari vuotta sitten. Tuumimme, että meidän jutut yhdistämällä voisi syntyä jotain uutta ja piristävää. Kappale on kesäinen pop-ralli, jossa on sopivassa suhteessa Neljänsuoraa, Stigiä ja Amerikkaa. Tekstin päähenkilö on kesämies, joka ei suostu luovuttamaan, vaikka säät syksyn tullen kylmenevätkin, kertoo Stig.

Nousukiidossa paahtavalla iskelmäpumpulla Neljänsuoralla (kuva) on edessä uransa kiireisin keikkakesä. Se ilahduttaa yleisöä muun muassa Aitoon Kirkastusjuhlilla, Kotkan Meripäivillä ja Iskelmä Himoksella. Tulevana syksynä Neljänsuora alkaa työstää kahdeksatta pitkäsoittoaan.
Hessuhupomainen räppäri Stig asteli koko kansan tajuntaan ja olohuoneisiin miljoonayleisön keränneessä MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Miltä Kesä jäädä vielä vois -suvisoitto sitten kuulostaa? Kuuntele tästä!

(Radio Nova)

Kuva: Warner Music

Kilpailut

Uusimmat