Mitä yhteistä on Aku Hirviniemellä, Janne Katajalla ja Pöyrööt-sarjakuvalla?

25.05.2014 16:49 -

Aku Hirviniemi ja Janne Kataja tekivät yllättävän sijoituksen viime helmikuussa. Nyt tämä sijoitus on yhdistävä tekijä TV-kasvojen ja Pöyrööt-sarjakuvan välillä.

Pöyrööt on Liisa Seppälän kuvittama ja Arttu Seppälän käsikirjoittama sarjakuva. Sarjakuva on maustettu pohjalaisella huumorilla ja leveällä Etelä-Pohjanmaan murteella. Sitä julkaistaankin Ilkassa, Pohjalaisessa, Maaseudun Tulevaisuudessa sekä Pohjalaisessa Yrittäjässä. Sarjakuvassa seikkailee muun muassa suorasanainen maanviljelijä ja yrittäjä Jussi Pöyröö, hänen topakka emäntänsä sekä naapurin hiljainen peräkammarinpoika Make Yli-Sakia.

Sarjakuvan tuorein hahmo on Ophelia-vasikka. Miksikö tämä lehmä on mainitsemisen arvoinen? Siksi, koska tämä vasikka on oikeasti olemassa. Aku Hirviniemi ja Janne Kataja innostuivat ostamaan Ophelian Seinäjoelta Sarkamessuilla helmikuussa. Vasikka asustelee tällä hetkellä Etelä-Pohjanmaalla Peräseinäjoella.

Miten Ophelia on osa sarjakuvaa? Nähdäänkö Aku Hirviniemi ja Janne Kataja Pöyrööt-sarjakuvassa? Radio Nova tiedusteli asiaa sarjakuvan käsikirjoittaja Arttu Seppälältä.

Kilpailut

Uusimmat