Kommentoijat ovat innostuneet kuvasta hurjasti.
Janne Katajan kuva päätyi brittiläiselle deittisivustolle.
Janne Kataja ilmoitti erosta huhtikuussa.
Juontaja kertoo, että kiinostavat ominaisuudet ihmisissä saavat ihastuksen tunteet pulpahtamaan pintaan. Niiden tuloa ei voi estellä.
Kaksikon asut herättivät huomion Tennispalatsissa.
Kari Salmelaisen vaimosta Janne Katajassa on paljon samaa kuin hänen miehessään.
Radio Novan Kesäaamussa Janne Virtanen ja Janne Kataja peräänkuuluttivat hauskoja vitsejä. Kuuntelijat innostuivatkin lähettämään niitä vaikka kuinka paljon. Mikä sai Katajan pokan pettämään? Mikä vitsi kruunattiin parhaaksi? Kuuntele yläpuolelta.
Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä yhdessä Janne Virtasen kanssa. Kesäaamujen kolmannen viikon alussa studiossa istuu kaksi Jannea – Virtanen ja Kataja. Virtanen ja Maria Guzenina ottivat yhteyttä Katajaan. Mitä herran kesään kuuluu ja missä tunnelmissa hän palaa Radio Novaan? Kuuntele yläpuolelta.
Janne Katajan Hihhihhii Oy tuottaa kokopitkän Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvan yhteistyössä Yellow Filmsin sekä Tiina ja Sinikka Nopolan kanssa.
Suosikkijuontajan lomamatka muuttui painajaiseksi, kun tulvat toivat asuntoihin käärmeitä ja kun kotimatka tyssäsi Hong Kongiin.
Viihdealan monitoimimies Janne Kataja kävi Eskon Sunnuntaibrunssin vieraana. Mistä idea suosittuun Kuokkavieras Kataja -ohjelmaan sai alkunsa ja kuinka ohjelma piti ensin toteuttaa? Mistä Janne haaveilee ja onko hän onnellinen?
Suorassa lähetyksessä Novalla kuultiin tänään yllätyspaljastus Janne Katajan toimesta.
Radio Novan aamussa puitiin pöpöepidemiaa, omituisia käyttöohjeita sekä omaisuuden haalimista. Minnan miehistä tänään oli vuorossa Janne.
Mitä syntyy, kun samaan radiostudioon tuodaan suomalaisen viihteen kärkinimet, ripaus historiaa ja kokonaisuuden kuningattareksi eräs Suomen suosituimmista radioammattilaisista? Se selviää helmikuussa, kun Radio Novan aamun valtaa Minna ja Miehet -aamushow.
Aku Hirviniemi ja Janne Kataja tekivät yllättävän sijoituksen viime helmikuussa. Nyt tämä sijoitus on yhdistävä tekijä TV-kasvojen ja Pöyrööt-sarjakuvan välillä.
Radio Novan Essi Lamppu haastatteli Tuubi-ohjelman tiimoilta Sami Hedbergiä ja Janne Katajaa. Katso mitä tapahtuu, kun kaksikko joutui yllättävän videohaasteen eteen.