Kuvatekstin mukaan kuvamuisto on peräisin Krisse Salmiselta.
Hirviniemi kertoo, että testit otettiin "työhommia" varten.
Tv-persoonan uralle mahtuu paljon työprojekteja - ja erilaisia tyylejä.
Näyttelijän ensimmäisessä Instagram-kuvassa poseeraa housuton Janne Kataja.
Katajan julkinen työ ei vaikuta hänen lastensa elämään, mutta poikkeustapauksia toisinaan tapahtuu.
Kommentoijat ovat innostuneet kuvasta hurjasti.
Janne Katajan kuva päätyi brittiläiselle deittisivustolle.
Janne Kataja ilmoitti erosta huhtikuussa.
Juontaja kertoo, että kiinostavat ominaisuudet ihmisissä saavat ihastuksen tunteet pulpahtamaan pintaan. Niiden tuloa ei voi estellä.
Kaksikon asut herättivät huomion Tennispalatsissa.
Kari Salmelaisen vaimosta Janne Katajassa on paljon samaa kuin hänen miehessään.
Radio Novan Kesäaamussa Janne Virtanen ja Janne Kataja peräänkuuluttivat hauskoja vitsejä. Kuuntelijat innostuivatkin lähettämään niitä vaikka kuinka paljon. Mikä sai Katajan pokan pettämään? Mikä vitsi kruunattiin parhaaksi? Kuuntele yläpuolelta.
Radio Novan Kesäaamuissa kuullaan tuttuja ääniä yhdessä Janne Virtasen kanssa. Kesäaamujen kolmannen viikon alussa studiossa istuu kaksi Jannea – Virtanen ja Kataja. Virtanen ja Maria Guzenina ottivat yhteyttä Katajaan. Mitä herran kesään kuuluu ja missä tunnelmissa hän palaa Radio Novaan? Kuuntele yläpuolelta.
Janne Katajan Hihhihhii Oy tuottaa kokopitkän Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvan yhteistyössä Yellow Filmsin sekä Tiina ja Sinikka Nopolan kanssa.
Suosikkijuontajan lomamatka muuttui painajaiseksi, kun tulvat toivat asuntoihin käärmeitä ja kun kotimatka tyssäsi Hong Kongiin.
Viihdealan monitoimimies Janne Kataja kävi Eskon Sunnuntaibrunssin vieraana. Mistä idea suosittuun Kuokkavieras Kataja -ohjelmaan sai alkunsa ja kuinka ohjelma piti ensin toteuttaa? Mistä Janne haaveilee ja onko hän onnellinen?