Upea jääkiekkofinaali edessä – onnistuuko Leijona vielä kerran?

25.05.2014 12:38 -

Suomen jääkiekkomaajoukkue on tehnyt upean työn nousemalla vaikean alkusarjan jälkeen MM-kisojen finaaliin.

Vaikeuksien kautta voittoon, näin menee vanha sanonta ja Suomen Leijonat ovat tämän sanonnan tehneet todeksi, jälleen kerran.

Suomi pelasi alkusarjassa pelottavan ailahtelevasti ja jossain kohtaa jo näytti siltä, että ensimmäistä kertaa 59 vuoteen Suomi ei pääse edes puolivälieriin.

Toisin kuitenkin kävi ja Suomi kohtaa Venäjän tänään illalla klo 21:00 alkavassa MM-kisojen finaalissa. 15 arvokisojen ensikertalaista ja muutama konkari teki sen, mihin monikaan ei uskonut kisojen alkaessa. Jo se, että joukkue selvitti tiensä hienolla työllä finaaliin, on voitto itsessään.

Kokoonpano pysyy samana illan finaalissa

Maajoukkueen valmennus ei ole tehnyt kokoonpanoon muutoksia finaaliotteluun ja myös uuden nimityksen oikeutetusti ansainnut, Pekka "Betoni" Rinne jatkaa odotetusti maalin suulla.

Laittakaamme siis kisakatsomoihin tarjoilut valmiiksi, jääkaapilla ei välttämättä jännittävän ottelun kesken ehdi käväisemään.

Ottelun selostaa Radio Novan taajuudella Kimmo Porttila ja tuttuun tapaan, Elli Collan toimii kisastudion emäntänä ennen ottelua sekä ottelun aikana.

MTV3:lla ja Sportilla ottelun selostaa Antero Mertaranta.

Erittäin hauskaa kiekkoiltaa.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat