Rockstaran tähdittämä American Horror Story ja Pahan jäljillä jatkuvat Subilla

09.05.2014 21:49 -

Jos nautit jännityksestä ja kauhusta, sinulla koittavat toukokuun lopussa kissanpäivät. Jos pelkäät omaa varjoasikin, älä katso Subia myöhään torstaisin. Paitsi silloin, jos olet todella kova Maroon 5 -fani.

"Joe Carroll elää!" Näin uhoaa Pahan jäljillä -sarjan toisen tuotantokauden avausjaksossa raakalaismaisesti metromatkustajien kimppuun käynyt joukko. Pahan jäljillä -sarjan toinen kausi käynnistyy Subilla ja MTV Katsomossa 29. toukokuuta klo 23.00.

Kauhuputkea Subilla jatkaa American Horror Story, jonka toinen tuotantokausi alkaa 29. toukokuuta, sopivasti keskiyöllä klo 24.
 

Kevin Baconin hahmo ei saa rauhaa piinaajaltaan

Pahan jäljillä (The Following) -kauhusarja jäi ensimmäisen tuotantokauden päätteeksi hyytävään tilanteeseen: yksi pahamaineisen sarjamurhaaja Joe Carrollin (James Purefoy) intohimoisista seuraajista puukotti Carrollin kulttia tutkinutta entistä FBI-agentti Ryan Hardya (Kevin Bacon) ja tämän tyttöystävää Clairea (Natalie Zea). Pahoin loukkaantunut kaksikko jäi kamppailemaan hengestään. Carroll oli ainakin näennäisesti kuollut räjähtäneessä venevarastossa.

Toinen kausi käynnistyy siitä, mihin ensimmäinen päättyi: haavoittunut Hardy kamppailee häntä puukottaneen naisen kanssa, ja lopulta Hardy ja pahasti haavoittunut Claire kiidätetään sairaalaan. Claire ei jää henkiin, ja pian tarinassa hypätäänkin vuosi eteenpäin: Hardy on tervehtynyt järkyttävästä murhayrityksestä ja voi olosuhteisiin nähden hyvin.

FBI ottaa Hardyyn yhteyttä, kun New Yorkissa tapahtuu järkyttävä verityö, joka yhdistyy Joe Carrollin seuraajiin. Hyökkääjillä oli kasvoillaan Joe Carroll -naamiot ja he julistivat Carrollin olevan elossa. Mutta onko kyse vanhoista vai uusista seuraajista, vai jostain ihan muusta? Oli miten oli, näyttäisi siltä, että Joe Carollin taru ei ole vielä ohi.

Pahan jäljillä -sarjan toisessa kaudessa on yhteensä 15 jaksoa.
 
Maroon 5:n vokalisti ruutuun – häiriintyneen karmiva American Horror Story jatkuu mielisairaalassa
   
Omalaaatuisen kauhusarjan toinen tuotantokausi on täysin itsenäinen teoksensa – eli sen voi katsoa, vaikkei olisi ensimmäisestä kaudesta kuullutkaan.

Joseph Fiennes näyttelee monsignore Timothy Howardia, jonka perustama Briarcliffin mielisairaala on.

Kakkoskauden tarina sijoittuu vuoteen 1964 ja Briarcliffin vankimielisairaalaan, jota johtaa rautaisella otteella sisar Jude (Jessica Lange), nunna, jolla on salaperäinen menneisyys.

Briarcliffissä hoidetaan erityisen vaarallisia vankeja, kuten sarjamurhaaja Bloody Faceksi epäiltyä Kitiä (Evan Peters). Oman mausteensa sairaalan toimintaan tuo hyytävä tohtori Arthur Arden (James Cromwell) sekä monenkirjava potilasjoukko.

American Horror Story: Asylum -alkuperäisnimeä kantava sarja on ollut erittäin kehuttu ja arvostettu. Nimekkäällä tähtikaartilla varustettu 13-osainen tarina kahmi vuonna 2013 muun muassa huikaisevat 17 Emmy-ehdokkuutta.

Useat American Horror Storyn ensimmäisellä kaudella nähdyt näyttelijät ovat mukana myös sarjan toisella kaudella, mutta heidän roolihahmonsa vaihtuvat. Tällä kaudella päärooleissa nähdään pitkän uran tehnyt ja moninkertaisesti Oscar- ja Emmy-palkittu Jessica Lange, uusista Star Trek -elokuvista sekä Heroes-sarjasta tunnettu Zachary Quinto sekä useista tv-sarjoista ja elokuvista tuttu Sarah Paulson.

Sivurooleissa nähdään muun muassa sellaiset nimet kuin Chloë Sevigny (Big Love), Joseph Fiennes (Shakespeare in Love), Ian McShane (Deadwood), Frances Conroy (Mullan alla) ja Dylan McDermott (Panttivangit) sekä Maroon 5 -yhtyeen solisti Adam Levine (kuvassa).

Pahan jäljillä 2. kausi torstaisin 29.5. alkaen klo 23 ja American  Horror Story 2. kausi torstaisin 29.5. alkaen klo 24 Subilla ja MTV Katsomossa.

(Radio Nova, MTV)


 

 

Kilpailut

Uusimmat