Ammattina sankari - Nyt etsitään tämän vuoden teiden sankareita

02.05.2014 14:01 -

Nyt haetaan tänä vuonna teiden ritareina ansioituneita ammattikuljettajia. Ilmianna auttajasi ja osallistu kilpailuun!

Tempauksen tavoitteena on löytää laajasta ammattilaisten joukosta niitä poikkeuksellisia yksilöitä, jotka ovat omalla esimerkillään edistäneet herrasmiesmäistä käyttäytymistä liikenteessä tai ojentaneet auttavan kätensä apua tarvitseville.

Sankari on myös osoittanut rohkeutta ja nopeaa ajattelukykyä sekä suoraselkäisyyttä onnettomuus- ja vahinkotilanteissa.

Rengastoimittaja Bridgestone Finland Oy yhteistyökumppaneineen hakee siis ihmisiä, joiden ammattina on olla arkipäivän sankari. Sankari voi olla kuka tahansa kuljettaja, joka auttaa hädän hetkellä avun tarpeessa olevia.

AMMATTINA SANKARI -sankaritarinat kerätään SOMEssa #ammattinasankari tai voit myös kertoa tarinasi osoitteessa www.ammattinasankari.fi.

Tapahtumien kulun voi kuvata kuka tahansa avun saanut autoilija, hänen kanssamatkustajansa, kuljettajakollegat tai hänen työnantajansa. Ilmoittajan on tärkeää tuntea tapahtumien kulku siinä määrin, että Bridgestonen yhteistyökumppaneista koostuva raati voi arvioida sankaruuden arvon.

Sankari julkistetaan Helsingissä pidettävässä palkintogaalassa ja hän tulee saamaan henkilökohtaisesti 2500 euron palkinnon ja toinen 2500 euroa tullaan lahjoittamaan hänen valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen.

Lisäksi sankarin ilmiantanut palkitaan Bridgestone-henkilöauton kesärengassarjalla.

Radio Novan kesäliikenteessä seuraa teiden tapahtumia perjantaisin ja sunnuntaisin klo 15-20. Tietoa teiden tapahtumista ja sankareista otetaan mieluusti studioon tekstiviestillä numeroon 17275 tai soitolla numeroon 0108 06000.

Kilpailut

Uusimmat