Tanssipopin pioneereilta uusi single!

12.04.2014 11:54 -

Suomen ympäri loppuunmyydyillä keikoilla kiertäneet Ressu Redford ja Jussi Rainio julkaisivat uuden sinkkunsa perjantaina.

Kotimaisen musiikin parissa pitkän uran tehnyt kaksikko julkaisi perjantaina uuden singlen Suomipoika. Kappale on Ressu mukaan stereotyypinen vastaisku vanhoille myyteille, joiden mukaan suomalainen mies ei paljoa puhu, ymmärrä tai kuuntele. Ajat ovat muuttuneet ja single onkin evoluutiohengessä kirjoitettu kasvutarina.

- Ehkä tunteiden näyttämistä on joskus pidetty heikkouden merkkinä, mutta miehet näyttävät tunteitaan tuolla, sanotaan vaikka jalkapallo- ja jääkiekkokentillä. Kun homma menee hienosti niin siellä on ilon kyyneleitä, ja jos homma menee päin *piip* niin silloin siellä on pettymyksen kyyneleitä. Ei siinä ole mitään häpeämistä – päinvastoin! Kaikesta tästä tämä kertoo, Suomipojan muuttuneesta mieskuvasta, Ressu selventää kappaleen merkitystä.

Ressu Redford ja Neon2 -yhtyeestä tuttu Jussi Rainio ovat kiertäneet useita vuosia loppuunmyytyjä keikkalavoja ympäri Suomea. Keikkasuosion innoittamana miehet kasasivat molempien artistien 1990-luvun isoimmista hiteistä Klassikot -albumin, joka julkaistiin vuonna 2010. Kaksikko julkaisee uuden studioalbumin ensi syksynä.

Kilpailut

Uusimmat