Anssi Kela mukana Veeti Kallion uutuuslevyllä: "Me ei jauhettu mitään paskaa"

12.03.2014 13:45 -

Veeti Kallio kertoi uudesta musiikistaan, buddhalaisuudesta sekä Putous-visiitistään Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa.



Vereslihalla -albumin teossa Veetin apuna hääri myös Anssi Kela. Kuinka yhteistyö sujui ja millaista se oli?

- Me ei jauhettu mitään paskaa. Ei ollut semmosta, että ensin puhutaan kolme tuntia ja sitten soitetaan kaksi. Soitettiin, laulettiin ja ideoitiin väliin jotain tekstejä, Veeti muistelee. Yhteistyön hedelminä syntyi albumille kaksi biisiä.



Veeti Kallio on kertonut julkisuudessa noudattaneensa buddhalaisuuden oppeja jo 18 vuoden ajan. Itämaiset vaikutteet kuuluvat myös hänen uudessa musiikissan. Mitä buddhalaisuus on Veetille?

- Buddhalaisesta näkökulmasta kaikki on buddhismia. Ihan sama onko se filosofia vai uskonto. Uskonto on samalla lailla kuin rakkaus, tekemistä.

- On ihan sama, mitä ajattelee. Se mitä tekee, on tärkeintä, Veeti selventää.

Veeti nähtiin vierailemassa Putouksen finaalijaksossa Vuoden sketsihahmoksi valitun Antskun miehenä Ukkona.

- Se oli tosi kivaa. Oli kiva olla kulissien takana. Se oli viimeinen lähetys. Kaikki se hieno tunnekuohu, Veeti kuvailee esiintymistään ohjelmassa. Häneen teki ison vaikutuksen kaikkien Putoukseen osallistuneiden ihmisten positiivisuus.

Onko Veeti ajatellut, miksi juuri hänet valittiin Antskun mieheksi?

- Arvelin että se on sen takia, kun onhan tuossa parinkymmenen vuoden aikana ollut lehdissäkin juttua, että olen sellainen äijä ja mies. On tatuointeja ja harrikka. Se oli tosi hieno kunnia, Veeti kertoi Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa.

Kuuntele lisää:



Vereslihalla -albumi julkaistiin 21. helmikuuta.



(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat