Sonata Arctican uusi albumi ulos maaliskuun lopussa: "Albumilla tulee olemaan selkeitä, perinteisempiä Sonata-hittejä"

05.03.2014 21:50 -

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 15 vuotta Sonata Arctican ensimmäisen albumin Ecliptica julkaisusta. Yhtye juhlistaa tätä mittavalla maailmankiertueella sekä julkaisee uuden albumin Pariah’s Child 28. maaliskuuta.

- Albumilla tulee olemaan ihan selkeitä, perinteisempiä Sonata-hittejä, mikä tuntuu hyvältä. Tuntuu, että pääsimme kaikki haluamaamme lopputulokseen omien osuuksiemme kanssa. Lähtökohtana oli tehdä tästä albumista seuraava Sonata Arctica power metal –levy, ja tuntuu, että onnistuimme siinä riittävästi.

- Minun on pakko myöntää, että olin itse ajautunut aika kauas ajoista, joilloin musiikkityylimme oli vauhdikkaampaa. Oli ilo huomata, että tämä tyylilaji saa minut edelleen hyvälle tuulelle. Se on hyvä asia. Musiikin pitää saada minut hymyilemään. Näen tämän myötä nyt myös jotkut meidän vanhat biisit aivan uudessa valossa. Nyt ymmärrän miksi meidän fanimme pitävät siitä, mitä teimme joskus vuosia sitten, olen kiitollinen siitä, Tony Kakko miettii.

Yhtye starttasi mittavan maailmankiertueen tammikuussa Suomesta. Kiertue kestää vuoden 2014 loppuun. Katso koko kiertue täältä

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat