Within Temptation aloittaa maailmankiertueensa Helsingistä

22.02.2014 14:03 -

Yli kolme miljoonaa levyä myynyt ja maailmanlaajuisen suosion saavuttanut Within Temptation konsertoi Helsingin Kaapelitehtaalla ensi viikolla.

Suomalaiset Within Temptation -fanit saavat ensi viikolla tilaisuuden nähdä ensimmäisinä, mitä hollantilaisen yhtyeen maailmankiertueen keikka pitää sisällään, kun bändin maailmakiertue starttaa Helsingin Kaapelitehtaalla 26. helmikuuta.  

- Suuri suosiomme Suomessa on yllättänyt koko bändin iloisesti. Olemme vierailleet Suomessa jo monta kertaa ja vastaanotto on aina ollut lämmin, levymme myyvät hyvin ja konsertit ovat loppuunmyytyjä. Mikäs sen mukavampaa, yhtyeen laulusolisti Sharon den Adel kertoo.

Within Temptationin uusin kappale Paradise (What About Us?) on soinut aktiivisesti Radio Novan soittolistalla, ja kappale löytyykin Radio Novan TOP20 –listan sijalta 16. Kappaleella kuullaan myös Tarja Turunen.

- Halusimme Paradise (What About Us?) -biisiin eeppistä voimaa, sellaista mahtavaa klassisen koulutuksen saaneen laulajattaren tulkintaa ja vakuuttavuutta, jota Tarjalta löytyy. Tarja oli itse asiassa ensimmäinen artisti, joka meille tuli mieleen. Voitte vain kuvitella miten tyytyväisiä me olimme hänen suostuttuaan ehdotuksemme, Sharon kertoo iloisena.

(Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat