Stina Girs: Minut lokeroitiin aiemmin rokkariksi

06.02.2014 10:54 -

Paluun tehnyt artisti kertoo kasvaneensa paljon kaksi vuotta kestäneen levyntekoprosessin aikana. Hän kertoo aloittaneensa nyt täysin puhtaalta pöydältä. 

Stina kilpaili Idolsissa vuonna 2011. Silloin hänet lokeroitiin kilpailussa rokkariksi. 

- Piti olla nahkatakkia, huulilävistystä ja pikimustat vaatteet. Musta tukka on edelleenkin lyhyempänä versiona, mutta nyt ollaan enemmän pop-Stiina. 

Aiemmin menestys ei ole ottanut tuulta alleen. Osasyyksi artisti pohtii olevan kyseinen rokki-imago.

- Ensimmäinen levy tuli todella kiireellä ja se oli semmoinen Idols-levy. Tällä kertaa mitään kappaletta ei ole katsottu sormien läpi. Ihmisille oli luotu Rokki-Stina mielikuva. Musiikki ja imago eivät kohdanneet ja ihmiset ihmettelivätkin, että enkö soitakkaan rokkia.

Idols-leima ei ole ollut Stinalle negatiivinen leima. Niiltä ajoilta hänelle on jäänyt vankka fanipohja. Etuliitteitä tämän artistin kohdalla on käytetty paljon; Idols-Stina, rokki-Stina ja seksikäs kantrirokkari. Jos artisti itse saisi päättää, käyttäisi hän tällä hetkellä mieluiten etuliitettä poppari-Stina. 

Näyttämisen halua tältä naiselta löytyy. Tulevien keikkojen puvustuksessa on ollut mukana Suomen suosituimpien muotisuunnittelijoiden joukkoon kuuluva taituri. 

-Keikat alkavat mahdollisimman pian. Lavalla nähdään iloinen ja rento Stina. Katri Niskanen on tehnyt minulle hienot esiintymisasut!

Toisen albumin musiikkimailmaan on haettu inspiraatiota 90-luvun Madonnasta. Toistaiseksi nimeämättömältä albumilta on julkaistu Mä tahdon tietää mitä rakkaus on -sinkku 24. tammikuuta. 

Lue myös:
Hiljaiselo päättyy: Stina Girs tekee paluun musiikkimailmaan

Kilpailut

Uusimmat