Selena Gomez hakeutui itse hoitoon - vietti viikkoja klinikalla

05.02.2014 20:55 -

Nuorten maailmantähtien kulisseissa tapahtuu. Samaan aikaan, kun Justin Bieber vietti aikaa vankilassa, oli hänen exänsä Selena Gomez hoitolaitoksessa.

Selana Gomezin hakeutuminen hoitoon on ollut suuri salaisuus. Us Weeklyn saamien tietojen mukaan 21-vuotias Gomez kirjautui salaisesti terapialaitokseen tammikuussa. Lehden mukaan poppari oli hoidettavana vapaaehtoisesti ja omasta halustaan. Kyseessä eivät olleet päihdeongelmat.

RadarOnline raportoi Selenan viettäneen aikaa hoitoklinikalla kahden viikon ajan tammikuun alusta alkaen. Hänen kerrotaan saaneen "Laita itsesi kokoon" -hoitoa.



Joulukuussa Selena Gomez perui yllättäen tulevat konserttinsa Australiassa. Syyksi ilmoitettiin laulajan tarvitsevan aikaa itselleen.



Selenan uupuminen ei ole tullut yllätyksenä laulajan lähipiirille. Tähti on työskennellyt lähes tauotta 15-vuotiaasta saakka. Musiikkiuran lisäksi Selena on tähdittänyt eri tv-sarjoja ja elokuvia. Omat jälkensä ovat jättäneet hänen ja Justin Bieberin pitkään jatkunut on-off suhde.

Eri lähteiden mukaan Selena voi jo paremmin. Hän on myös aktivoitunut jälleen Twitter- ja Instagram-sivuillaan pienen tauon jälkeen.



Lue myös: 

Poptähti tarvitsee edelleen apua syömishäiriönsä kanssa - kevään kiertue peruuntui

(Radio Nova, RadarOnline, Us Weekly, Youtube, Instagram)

Kilpailut

Uusimmat