Hiljaiselo päättyy: Stina Girs tekee paluun musiikkimailmaan

22.01.2014 16:00 -

"Ensimmäinen sinkku on tarinaltaan hyvinkin henkilökohtainen, liittyen omaan taannoiseen elämäntilanteeseeni ja kertoo juurikin siitä taistelusta, jonka olen käynyt läpi itseni kanssa uuden elämän aloittamiseksi."

Vuonna 2011 Idols-musiikkiohjelmassa kilpaillut laulajatar on työstänyt uutta albumiaan tuottaja Teropekka Virtasen kanssa.

- Paluu musiikkimaailmaan tuntuu erittäin jännittävältä, mutta niin upealta, sillä tätä levyä on työstetty melkein kaksi vuotta. Olen täynnä intoa ja näyttämisen halua! Herkät ja henkilökohtaiset tekstit sekä tuottaja Teropekan luoma täysin uusi soundimaailma kolahtivat minuun, ja tajusin, että tässä on nyt vihdoin sellainen musiikillinen maailma, johon minä kuulun, Stina kertoo.

Kolme vuotta sitten ilmestyneen Sydän edellä -debyyttilevynsä jälkeen Stina kertoi alkaneen etsiä omaa ääntään.

- Elämässäni olin käynyt niin musiikillisella sekä henkilökohtaisella puolella suuria vastoinkäymisiä ja pettymyksiä jo jonkin aikaa. Viime keväänä käännekohta tapahtui molemmissa kuitenkin kohti parempaa. Tunsin olevani vahvempi ja valmiimpi tulevaan ja se antoi myös selkeyttä tulevaan musiikkiini. Kirjoitin tunteeni teksteiksi, avasin kipeätkin asiat paperille, vaikkei se aina ollut helppoa.

Perjantaina 24. tammikuuta julkaistaan Stinan Mä tahdon tietää mitä rakkaus on -single sekä musiikkivideo. Toistaiseksi nimeämätön albumi julkaistaan huhtikuussa.

 

Kilpailut

Uusimmat