Ellie Goulding - How Long Will I Love You

11.01.2014 19:48 -

Brittiläinen laulaja Ellie Goulding nousi koko maailman tietoisuuteen viimeistään vuonna 2013, kun hän antoi äänensä Calvin Harrisin maailmanlaajuiselle hitille I Need Your Love. Samaan aikaan hänen oma hittinsä Burn nousi myös listojen kärkeen.

Ellie Goulding on itse julkaissut kaksi studioalbumia Lights (2010) ja Halcyon (2012). Jälkimmäisestä levystä julkaistiin uudelleen pakattu versio Halcyon Days syksyllä 2013.

Halcyon Days on ollut artistille todellinen menestys. Listahitit ovat soineet ympäri maailmaa ja Ellien enkelimäinen ääni on kerännyt ihastusta.Ellie Gouldingin viimeisin singlejulkaisu on cover-versio skottilaisen bändin The Waterboysin vuoden 1990 kappaleesta How Long Will I Love You. Ellien käsittelyssä nopeatempoisesta kappaleesta on tullut kaunis pianoballadi.

Se valittiin BBC Children in Need -hyväntekeväisyysjärjestön viralliseksi tunnusbiisiksi vuonna 2013.

How Long Will I Love You -kappaleesta on kuvattu kaksi musiikkivideota. Ensimmäinen versio näyttää pätkiä elokuvasta About Time, jonka soundtrack-albumilla kappale soi.Musiikkivideon toinen versio pitää sisällään pätkiä Gouldingin tähdittämästä lyhytelokuvasta Tom & Issy. Video on kuvattu kokonaan Nokia Lumia 1020 -puhelimella.Kuva: Shutterstock

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat