Adele, Shakira, Bruce Springsteen - 2014 tulee olemaan melkoinen julkaisuvuosi

02.01.2014 22:08 -

Monet supertähdet ovat valinneen alkaneen vuoden tuodakseen markkinoille uutta musiikkiaan. Ohessa muutamia nimiä, joiden uutuusalbumien julkaisua odotetaan kuumeisesti.

Kylie Minogue

Roc Nation -levymerkin kanssa uuden levytys-sopimuksen tehnyt Kylie tulenee julkaisemaan odotetun paluualbumin vuonna 2014. Albumin toivotaan viimein nostavan tähden tunnetuksi myös Yhdysvalloissa.

Coldplay

Coldplayn uutuusalbumia ollaan odotettu jo jonkin aikaa. Eri lähteiden mukaan paluu voisi tapahtua keväällä? Yhtyeen viimeisin albumi on on Mylo Xyloto vuodelta 2011.

Mutya Keisha Siobhan - (original Sugababes)

Alkuperäiset Sugababes-laulajat Mutya Keisha Siobhan tekivät jo paluuta singlen muodossa vuonna 2013. Albumin tiedetään olevan jo valmiina, mutta milloin se tulee julki?

Lily Allen

Persoonallinen brittilaulaja Lily Allen on palannut äitiyslomaltaan ja kerennyt duetoimaan muun muassa Pinkin kanssa. Uusi single Hard Out Here lupailee albumia pian. Tähden viimeisin levy It's Not Me, It's You on vuodelta 2009.

Shakira

Shakira on vahvistanut julkaisevansa englanninkielisen albumin viiden vuoden tauon jälken vuoden 2014 aikana. Lattaritähti on kuvattu studiossa muun muassa LMFAO:n Redfoon ja Akonin kanssa. Loppuvuodesta kohistiin myös Shakiran ja Rihannan yhteistyökuvioista. Kaksikon yhteiskappaleen uskotaan ilmestyvän lähiaikoina. 

Sia

Australialaistähti Sia on julkaissut jo viisi sooloalbumia, mutta ei ole noussut suurenyleisän tietoisuuteen. Nyt hänen nimensä on tuttu kaikille. Musiikkiala on polvillaan persoonalliselle laulajalle, joka on tehtaillut valtavia hittejä Rihannalle, David Guettalle, Celine Dionille ja Beyoncélle. Laulaja on vahvistanut julkaisevansa uutta musiikkia levyllisen tänä vuonna.

Adele

Adelen uran kolmas albumi on taatusti vuoden odotetuin uutuus. Samalla julkaisu on äärimmäisen tärkeä ja oletettavasti hikinen prosessi laulajalle, jonka edellinen albumi 21 oli kahtena vuonna peräkkäin maailman myydyin albumi. Tähti on itse luvannut julkaisun olevan käsillä, mutta mitään tietoa ei ole vielä tihkunut julkisuuteen.

Foo Fighters

Yhtyeen edellistä albumia, vuonna 2011 ilmestynyttä (Wasting Lighton) on vaikeaa ylittää, kirjoittavat lukuisat musiikkikriitikot. Lähteiden mukaan yhtye on ollut ahkera studiossa ja tulee julkaisemaan uutuuden, joka on sellaista mitä kukaan ei ole tehnyt aiemmin.

Lana Del Rey

Lana Del Rey on vahvistanut uransa toisen studioalbumin nimeksi Ultraviolence. Kiistanalainen laulaja keräsi debyytillään Born To Die laajalti kiitosta, joten odotukset jatkosta ovat melkoiset.

Mariah Carey

Diivojen kuningatar Mariah Carey on siirtänyt uutuusalbuminsa The Art Of Letting Go julkaisua pariin otteeseen. Careyn uutuudelta odotetaan paljon, sillä laulaja on itse hehkuttanut materiaaliaan lukuisin sanakääntein. Onko tiedossa samanlainen menestystarina, kuin vuonna 2005? Tuolloin The Emancipation Of Mimi -albumi oli maailman myydyin.

Kelis

Kelis on tehnyt urallaan valtavia kansainvälisiä hittejä, mutta myös flopannut pahasti. Nyt tähti tekee paluuta ja on vahvistanut paluulevyn nimeksi FOOD.

Take That

Poikabändin uutuutta on odotettu jo jonkin aikaa. Nyt  The X Factor UK:n tuomarina vaikuttanut Gary Barlow on vahvistanut siirtyneensä työskentelemään uuden Take That -albumin pariin. Laulajan mukaan levy ilmestyy jouluun mennessä.

Jennifer Lopez

Jennifer julkaisee jo uransa kahdeksannen studioalbumin. Uusi levy tulee sisältämään erilaisia musiikkityylejä, unohtamatta laulajan lattarijuuria. Kiireinen Lopez nähdään jälleen American Idol -tuomarina, joten levyn julkaisun uskotaan olevan kauden aikana, maksimaalisen huomion saavuttamiseksi.

Bruce Springsteen

Legendaarinen artisti julkaisee uransa kahdeksannentoista  albumin High Hopes tammikuussa. Mies on tuottelias, sillä hänen edellinen albuminsa Wrecking Ball on vuodelta 2012.

Näiden julkaisujen lisäksi odotetaan, julkaiseeko uutuudet myös Rihanna ja Nicki Minaj. Kotimaisista nimistä uutuuksia odotetaan Anna Abreulta, Chisulta sekä Nightwishin Tuomas Holopaiselta.

(Radio Nova, Youtube, Digital Spy, Wikipedia)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat