Levyale alkoi koko maassa

27.12.2013 12:31 -

Valtakunnallisessa tempauksessa on mukana satoja myymälöitä, tavarataloja, myyntipisteitä ja nettikauppoja. Radio Novan Maria Leppänen innostui alennuslistan Genesiksestä ja Musesta.

Musiikkituottajat – IFPI Finland ry:n järjestämä alennusmyynti kestää sunnuntaihin 19. tammikuuta 2014 saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää. Levyale on jo kahdeksas laatuaan. Levyale on kulutustavara-alalla ainutlaatuinen koko alan yhteiskampanja ja se tarjoilee niin mainstream- kuin underground-musiikkiakin.

Radio Novan viikonloppujuontaja Maria Leppänen silmäili mittavaa  listaa ja valitteli sen yltäkylläisyyttä. Pitkän harkinnan jälkeen Leppänen poimi joukosta Genesiksen Turn It on Again -hittikokoelman ja Phil Collinsin Going Backin

Eniten innostusta herätti kuitenkin joukosta löytynyt Musen vuonna 2006 julkaistu Black Holes and Revelations -albumi.

- Tämä on mun pitkien ajomatkojen luukutuslevy, jota soitan aina ihan täysillä. Laulan myös mukana, vaikka en kyllä ole ihan varma, miten ne sanat oikein menevät, kertoi Maria nauraen. 

Levyalessa on mukana sekä koti- että ulkomaisia artisteja ja valikoimat vaihtelevat paikkakunnittain ja myymälöittäin. Tänä vuonna tarjolla on erityisen paljon kokoelmalevyjä. Kampanjan myymälät ja myyntipisteet löytyvät sivulta www.levyale.fi ja kampanjan Facebook-sivulle päivitetään uutisia.

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat