Suomen kaunein koti -kisa kiihtyy

23.12.2013 19:36 -

Suositusta lifestyle-sarjasta nähdään maanantaina 13.tammikuuta finaalijakso, jossa selviää, kenellä on Suomen kaunein koti.

Voittaja saa 10 000 euroa uusien sisustushaaveiden toteuttamiseen.

Suomen kaunein koti -tuomaristo on valinnut jo kahdeksan finalistia ja 23. ja 30.12. esitettävissä jaksoissa selviää, mitkä kaksi kotia vielä pääsevät mukaan finaaliin.
 
Suomen kaunein koti -ohjelmassa tuomarikolmikko Hanna Sumari, Minna Piironen ja Pekka Pakkanen on kiertänyt Suomea ja tutustunut erilaisiin, ihastuttaviin koteihin, joita niiden asukkaat rakastavat.

Tähän mennessä jatkoon on päässyt kahdeksan kotia: muokattu rintamamiestalo Riihimäeltä, ullakkokoti Töölöstä, Oulunkylässä sijaitseva moderni kivitalo, näyttävä betonitalo Turusta, 1800-luvulla rakennettu maalaistalo Nummelasta, entinen kyläkoulu Siuntiosta, entinen virastotalo Uudestakaupungista ja piilopirtti Rymättylästä.

Finaalin pääsee vielä kaksi kaunista kotia, jotka tuomaristo valitsee 23. ja 30.joulukuuta nähtävissä jaksoissa. Kun kaikki kymmenen finalistikotia on esitelty, on katsojien vuoro äänestää voittaja.

Äänestysaika alkaa maanantaina 30.12. klo 21 osoitteessa mtv.fi/suomenkauneinkoti.

Suomen kaunein koti -ohjelman jaksot ovat saaneet viikoittain keskimäärin 700 000 katsojaa. Kaikkiaan sarjaa on seurannut MTV3- ja AVA-kanavilla yhteensä jo yli 2,6 miljoonaa suomalaista.

Suomen kaunein koti 2013 selviää 13. tammikuuta 2014 klo 20.

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova, MTV3)
 
 Kilpailut

Uusimmat